Games

Ανακοινώθηκε το νέο Silent Hill

Φαίνεται πως η φετινή Gamescom θα μείνει στην ιστορία, μιας και αποκαλύφθηκε ότι η ιστορία με το Project P.T. που απασχόλησε το κοινό στην Press Conference της Sony δεν ήταν παρά ένα teaser...

Φαίνεται πως η φετινή Gamescom θα μείνει στην ιστορία, μιας και αποκαλύφθηκε ότι η ιστορία με το Project P.T. που απασχόλησε το κοινό στην Press Conference της Sony δεν ήταν παρά ένα teaser για το επόμενο Silent Hill που έρχεται ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των… Hideo Kojima και Guillermo del Toro.

Το interactive teaser ήταν τυπικά ένας έξυπνος τρόπος για να αποκαλύψει ο ταλαντούχος Ιάπωνας δημιουργός αυτό πάνω στο οποίο δούλευε εδώ και αρκετό καιρό, ενώ στη διάρκεια της Press Conference χρησιμοποίησε ένα τρικ αντίστοιχη της Moby Dick Studios για το Metal Gear Solid 5, αφού το Project P.T. παρουσιάστηκε ως δημιουργία του άγνωστου 7780s Studio. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως ο τίτλος είναι (προσωρινά;) Silent Hills, συμμετέχει ο Akira Yamaoka στον τομέα του ήχου και τον πρωταγωνιστή ενσαρκώνει ο Norman Reedus (The Walking Dead).

Μπορείτε να δείτε σχετικό υλικό εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x