Γενικά

Αναλαμβάνει την Σερβία ο Άντβοκαατ

Νέος τεχνικός στον πάγκο της εθνικής Σερβίας ενόψει των προκριματικών για το EURO του 2016, φαίνεται πως θα είναι ο Ντικ Άντβοκαατ, καθώς απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.

Μετά την απομάκρυνση του Σίνισα Μιχαίλοβιτς και την προσωρινή τοποθέτηση του Λιούμπινκο Ντρούλοβιτς στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Σερβίας, ήρθε η ώρα για τους «αετούς» να στηριχτούν στις πλάτες του πολύπειρου, Ντικ Άντβοκαατ.

Σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα, ο έμπειρος προπονητής είναι έτοιμος να αναλάβει τους Σέρβους για τις επόμενες δύο σεζόν. Μόνο τα τυπικά έχουν μείνει για να υπογραφεί το συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ τους, καθώς έχει δοθεί ήδη το «ναι» του δικηγόρου.

«Δεν θέλω να δουλέψω ως προπονητής συλλόγου. Η Ομοσπονδία της Σερβίας έχει πάρει την πρωτοβουλία και συζητάμε. Έχουν μια σπουδαία ομάδα και μπορούμε να δώσουμε προσοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Το συμβόλαιό μου θα είναι μέχρι το τέλος του τουρνουά», ήταν η τοποθέτηση του 66χρονου τεχνικού στην «Voetbal International».

Να θυμίσουμε πως ο Άντβοκαατ είναι ένας από τους πλέον πεπειραμένους προπονητές, κυρίως σε επίπεδο εθνικών ομάδων, διότι μαζί με το νέο του σταθμό, θα έχει πάρει το «τιμόνι» σε εφτά ομοσπονδιακά συγκροτήματα συνολικά.

Όσον αφορά την Σερβία, έχει τοποθετηθεί στο Α’ προκριματικό γκρουπ για το EURO του 2016, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Πορτογαλία, Δανία, Αρμενία και Αλβανία.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x