Έξι παίκτες του ΟΦΗ θα τον ακολουθήσουν και στη Volley League, στην «παρθενική» του συμμετοχή στα μεγάλα «σαλόνια». Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την παραμονή για τον επόμενο χρόνο των Νίκου Καρατζά, Αχιλλέα Μπάση, Δημήτρη Κομητούδη, Μιχάλη Τεφτσή, Γιώργου Μονιάκη και Γιώργου Κοσκινά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Έξι παίκτες που είχαν συμβολή στην άνοδο του ΟΦΗ στη Volley League θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα περίοδο και θα τον ενισχύσουν στη μεγάλη κατηγορία.

Πρόκειται για τους: Νίκο Καρατζά (κεντρικός), Αχιλλέα Μπάση (κεντρικός), Δημήτρη Κομητούδη (πασαδόρος), Μιχάλη Τεφτσή (λίμπερο), Γιώργο Μονιάκη (διαγώνιος), Γιώργο Κοσκινά (ακραίος).

Από τους έξι παραπάνω οι τρείς (Τεφτσής-Μονιάκης-Κοσκινάς) είναι Κρητικοί (όπως και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, που αποκτήθηκε φέτος με μεταγραφή), κάτι που θεωρούμε απαραίτητο για την ομάδα μας και πρόθεσή μας είναι ο αριθμός των παικτών από το νησί να αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Από την περυσινή ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας οι: Ενίας Τζελάτι, Αργύρης Αντιφάκος, Δημήτρης Εφραιμίδης, Θωμάς Δημητριάδης, Γιάννης Σκαρλατίδης, Μάκης Κολιτσιάκης, Βασίλης Καρασαββίδης, Δημήτρης Μύρος.

Για τα παιδιά που δεν συνεχίζουν στην ομάδα μας και έβαλαν το "λιθαράκι" τους στην ιστορική άνοδο του ΟΦΗ μας στη μεγάλη κατηγορία, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Δανδάλης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης και το τμήμα βόλεϊ συνολικά, έχουμε να πούμε ένα μεγάλο "Ευχαριστώ".

Έγραψαν ιστορία με τον ΟΦΗ μας, θα είναι πάντα φίλοι του ΟΦΗ και η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι ανοιχτή για αυτούς, από οποιοδήποτε πόστο, στο μέλλον.

Τους ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

TAGS: ΟΦΗ