Βόλεϊ

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ η Κιόση

Θα ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ και στη Volley League γυμνικών η Ελένη Κιόση.

Παίκτρια του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν η Ελένη Κιόση. Οι «ασπρόμαυρες» ανακοίνωσαν την παραμονή της πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδος βόλεϊ στην πρωταθλήτρια της Pre league για έναν ακόμα χρόνο, ώστε να βοηθήσει τον «Δικέφαλο» να διακριθεί και στη Volley League.

Η 34χρονη διεθνής διαγώνια τα βρήκε με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Κιόση, η οποία θα αγωνιστεί με τα "ασπρόμαυρα" και την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η 34χρονη διαγώνιος, γεννηθείσα το 1985, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Α1 και της Α2 κατηγορίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, οπού αγωνιζόταν με την Trentino Rosa, ομάδα της Α2 κατηγορίας της Ιταλίας.

Την περασμένη χρονιά, ήταν εκ των κύριων εκφραστών του συλλόγου μας στην επίτευξη της ανόδου στα... σαλόνια της Α1 κατηγορίας.

Με την ανανέωση της συνεργασίας της με τον "Δικέφαλο", η Ελένη Κιόση δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ, για ακόμη μία χρονιά, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα είναι μία πολύ ωραία χρονιά στην Α1 τόσο για το σύλλογο, όσο και για τις αθλήτριες. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ και αυτοί δεν είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστείς. Θα δουλέψουμε όλοι για να πρωταγωνιστήσουμε και τη φετινή χρονιά».

Καλή επιτυχία Ελένη! Πάμε ΠΑΟΚ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x