Europa League

«Εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση»

Σύνθημα πρόκρισης έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου λίγο μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa League, που ανέδειξε ως αντιπάλους του Παναθηναϊκού τις Αϊντχόφεν, Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας.

«Βατές» ήταν οι ομάδες που ανέδειξε η κληρωτίδα ως αντιπάλους του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, με τους «πράσινους» να τίθενται αντιμέτωποι με τις Αϊντόφεν, Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας στον πέμπτο όμιλο.

Κατά την διάρκεια την κλήρωσης, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου έκανε το σχόλιό του για κάθε μια από τις αντιπάλους της ομάδας του ξεχωριστά, τονίζοντας πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, ενώ παράλληλα έδωσε σύνθημα πρόκρισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου για τον όμιλο:

Για την Αϊντχόφεν

«Είναι μία πάρα πολύ καλή και νεανική ομάδα, η οποία μετά τη νίκη επί του Άγιαξ έχει ανεβασμένη ψυχολογία και τη γνωρίζουμε αρκετά. Σημαντικότερο είναι να είμαστε έτοιμοι την περίοδο που θα παίξουμε την PSV».

Για την Εστορίλ

«Νομίζω πως μια πορτογαλική ομάδα είναι πάντα επικίνδυνη και πέρυσι είχε μια πολύ καλή σεζόν. Δεν είναι Έβερτον ή Γκλάντμπαχ αλλά και πάλι, ο όμιλος θα έχει πολύ ενδιαφέρον».

Για τη Ντιναμό Μόσχας

«Μια πάρα πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη και σίγουρα ένας αντίπαλος που δε θα θέλαμε από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας».

«Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας, θα είναι μακρύς ο δρόμος κι ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x