Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Μια απόφαση αλλάζει το παιχνίδι»

Στη φάση της μη αποβολής του Χογκ στο 9’ στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από την Καλλονή, κάνοντας λόγο παράλληλα για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού.

Παρά το καλό ξεκίνημα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Καλλονή.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε κυρίως στη φάση του ένατου λεπτού όταν ο Χογκ «κατεδάφισε» τον Κλωναρίδη και όχι μόνο δεν αποβλήθηκε αλλά δεν δόθηκε καν φάουλ.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

Για το παιχνίδι:

«Σήμερα ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να έχουμε μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Όμως στην πορεία χάσαμε ευκαιρίες. Μπορεί να γίνω γραφικός και χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες θα πω ότι πάντα μία απόφαση αλλάζει το παιχνίδι. Μιλάω για την περίπτωση Κλωναρίδη. Είμαι σίγουρος ότι ήταν αποβολή. Κόντρα σε όλα αυτά δεχθήκαμε ένα γκολ.

Είχαμε τη μπάλα αλλά την πουλήσαμε χαζά. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Αλλάξαμε διάταξη και καταφέραμε να κλείσουμε την Καλλονή στην εστία της. Κάναμε φάσεις. Όμως μένοντας πίσω στο σκορ και χάνοντας φάσεις τέλειωσε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Καλλονή. Το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στο παιχνίδι της Πέμπτης».

Για τη φάση με Χογκ και Κλωναρίδη:
«Η μη αποβολή του ήταν μία σημαντική στιγμή του παιχνιδιού και θα έπρεπε να είχε υποδειχθεί από τον διαιτητή. Το ίδιο θα έλεγα ακόμα και αν αυτό δεν συνέφερε την ομάδα μου».

Για την Καλλονή:
«Η απόδοση της Καλλονής δεν με αιφνιδίασε. Από πέρυσι ήταν μία πολύ καλή ομάδα και το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Έχει όμως το έξτρα ότι παίρνει ώθηση από την έδρα της και τους οπαδούς της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x