Κύπελλο Ελλάδας

Αναστασίου: «Ο Μάρκους δίνει ώθηση στην ομάδα»

Το εγκώμιο του Μάρκους Μπεργκ έπλεξε ο Γιάννης Αναστασίου αναφέροντας ότι ο Σουηδός ανεβάζει όλη την ομάδα με την παρουσία του στην 11άδα.

Δεν θα μπορούσε να μην πλέξει το εγκώμιο του Μάρκους Μπεργκ ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε και την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

«Τόσα χρόνια στο εξωτερικό για ένα πράγμα που μιλάγανε για μένα ήταν το ήθος μου και προφανώς στην Ελλάδα δεν μετράει», τόνισε…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου για:

-την παρουσία των νέων παικτών στην ομάδα:

«Από τη στιγμή που ξέραμε ότι τα οικονομικά μας δεν ήταν τα καλύτερα, στόχος ήταν να παράγουμε και να βγάλουμε παιδιά από την ακαδημία μας. Ο Χρήστος Δώνης είναι ένα παράδειγμα. Είναι αρκετά έξυπνος, νέος σε ηλικία και έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό χαφ για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αφανείς ήρωες τους προπονητές της ακαδημίας μας για τη δουλειά τους».

-το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

«Ο Παναιτωλικός έπαιξε ανοιχτά, είναι μια ομάδα που έχει δυνατότητες και ποιότητα. Βοήθησε το πρώτο γκολ που σημειώσαμε».

-την επιστροφή του Μπεργκ:

«Ο Μάρκους είναι ένας παίκτης σημαντικός για την ομάδα και δίνει άλλη ώθηση. Ξέρει και ο ίδιος ότι είναι σημαντικός αλλά παραμένει ταπεινός και είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα, μαζί με τον Μέντες».

-την εμφάνιση του Μπούι:

«Δείχνει ότι έχει αρετές, χρειάζεται χρόνος, είναι νέος σε ηλικία και εμείς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε. Κάνει υπομονή δουλεύει και αυτό είναι το θετικό».

- την εμφάνιση του Μπαϊράμι:

«Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, σιγά-σιγά δείχνει ότι βρίσκει τα πατήματα του. Με τέτοιες εμφανίσεις κάνουν τις επιλογές μου ακόμα πιο δύσκολες σε κάποιες θέσεις».

-τις αλλαγές που έκανε στο σημερινό παιχνίδι:

«Σήμερα ήταν μια απόδειξη ότι η ομάδα έχει βάθος και παίκτες με ποιότητα. Φέτος είμαστε μια ομάδα που χτιζόμαστε και πάλι από την αρχή και χρειάζεται κάποιος χρόνος. Το γεγονός ότι επανήλθε ο Μάρκους και έχουν όλοι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση είναι το σημαντικό για εμάς. Το στοίχημα για μένα ήταν το κατά πόσο θα μπορέσουμε να είμαστε απειλητικοί. Περιμένω να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

-την τιμωρία του:

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι, γιατί από μικρό παιδί έχω μάθει να σέβομαι και να ακολουθώ τους νόμους. Τόσα χρόνια στο εξωτερικό για ένα πράγμα που μιλάγανε για μένα ήταν το ήθος μου και προφανώς στην Ελλάδα δεν μετράει. Δεν ξέρω πως μεταφερθήκανε κάποια πράγματα. Είναι λυπηρό, έτσι είμαστε οι Έλληνες και πρέπει να συνεχίσουμε».

-το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Μετά το περσινό 3-0 στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός θα παρουσιαζόταν τελείως διαφορετικό. Ήταν ένα ματς που μέχρι σήμερα να παίζαμε δεν θα τρώγαμε γκολ. Τακτικά τους είχαμε εξουδετερώσει. Σε τρία ματς που έχουμε κάνει με τον Ολυμπιακό δεν θυμάμαι να έχει κάνει πάνω από τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες για τον τρόπο που θα παρατάξω την ομάδα. Μια λάθος διαιτητική απόφαση μας στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-τους στόχους από εδώ και πέρα:

«Ο στόχος μας παραμένει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Τα παιδιά έχουν βιώσει την αδικία από πέρυσι και θα συνεχίσουμε να το βιώνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x