Πόλο

«Ανατροπή» και ελπίδες για Περιστέρι

Έστω και αν έχανε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, το Περιστέρι νίκησε στη Χίο 8-5 στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Α1 πόλο γυναικών και με 2-1 έμεινε «ζωντανός» για την παραμονή.

Το Περιστέρι νίκησε 8-5 τη Χίο στο Ιωνικό Κολυμβητήριο του «νησιού της μαστίχας» για την πρεμιέρα των πλέι άουτ της Α1 πόλο γυναικών και μείωσε σε 2-1 τις μεταξύ τους αναμετρήσεις και την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα του έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Η Χίος αιφνιδίασε και προηγήθηκε 4-0 στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά το Περιστέρι ισοφάρισε 4-4. Οι Χιώτες ξαναπήραν προβάδισμα με 5-4, αλλά, στη συνέχεια, «μπλόκαραν» επιθετικά και δέχτηκαν 4-0 σερί, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να φτάνει στη νίκη.


Οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 1-3, 0-3

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ, Τζελάτης 2, Παππάς Κ., Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου 1, Μόκκας, Γδύσης, Γαβαλάς Σπ. 1, Ρούντα, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας 1, Φραγκιαδούλης

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης):Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 1, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 3, Φωκάς, Τσαγκάρης, Δαλμάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x