Stoiximan Super League

Ανατροπή με Βλαχοδήμο

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για Άρη και Πλατανιά στο θέμα Βλαχοδήμου, αν και οι Κρητικοί είχαν αρχικά προβάδισμα. Κομβική η παρέμβαση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Από εκεί που ο Άρης ήταν το αουτσάιντερ στην «κούρσα» για τη απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον.

Οι «κίτρινοι», όπως φαίνεται, διεκδικούν στα ίσα τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από χθες (2/1). Σημαντικό ρόλο στο να ανατραπεί η κατάσταση έπαιξε ο Σούλης Παπαδόπουλος, καθώς οι επαφές που είχε με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» έπιασαν τόπο, ενώ εδώ και καιρό ο Ανδρέας Τάτος έχει συμβάλλει, μιλώντας συνεχώς με τον παίκτη.

Αυτό που κατάφερε ο Έλληνας τεχνικός είναι να πείσει τον Ολυμπιακό να αφήσει τον Βλαχοδήμο να διαλέξει αυτός ανάμεσα σε Άρη και Πλατανιά. Η ομάδα του Πειραιά δεν σκοπεύει να του επιβάλλει το που θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εκτίμηση για το που θα πάει ο πρώην παίκτης της Skoda Ξάνθης δεν μπορεί να κάνει κάποιος με σιγουριά. Ωστόσο, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αισιοδοξούν, διότι θεωρούν πως η ελευθερία που έχει πλέον ο Βλαχοδήμος στο να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είναι «όπλο» για αυτούς. Διότι, έχει «ψηθεί» από τον Τάτο να συνεχίσει στον Άρη. Οριστική κατάληξη στο θέμα θα υπάρξει την επόμενη εβδομάδα.

Περίπου τότε θα υπάρξουν νέα και για τους Μπουγαΐδη και Βλάχο. Μόνο που οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι «κλεισμένοι» και μένουν απλά οι υπογραφές.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x