Η 12χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων αναχωρεί το βράδυ της Τρίτης για το Ομάν, όπου από τις 25 μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πάρει μέρος στο World Hopes Week & Challenge 2019 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Πρόκειται για το κορυφαίο προπονητικό καμπ με επίλεκτες παγκορασίδες και επίλεκτους παμπαίδες απ’ όλο τον κόσμο, που σταθερά γίνεται τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της I.T.T.F.

Στο Salalah του Ομάν, η αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας θα έχει τη χαρά και την τιμή να βρίσκεται ανάμεσα σε 16 πολύ καλές κορασίδες από διάφορες χώρες κι επιλέχθηκε για το καμπ μετά την εξαιρετική παρουσία της στο Eurotalents hope selection camp του Λουξεμβούργου.

Ο προπονητής του σωματείου, Γιάννης Σταύρου, δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει την αθλήτρια και η οικογένεια θα έχει έκτακτη συνεργασία με τον Ανέστη Καριοφυλλίδη. Κάθε αθλητής/τρια μπορεί να έχει μαζί του (της) έναν προπονητή και την Γκαϊντατζή θα επιβλέπει ο τεχνικός υπεύθυνος του Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας.

Οι προσκλήσεις στο World Hopes Week & Challenge 2019 περιλάμβαναν τρεις αθλήτριες από την Ασία, τρεις από την Ευρώπη, δύο από την Αφρική, δύο από τη Νότια Αμερική, μία από τη Βόρεια Αμερική και μία από την Ωκεανία.

Από κει και πέρα, υπάρχει μία θέση για τη διοργανώτρια χώρα και τρεις για κάρτες ελευθέρας (Wild Cards). Η πρωταθλήτριά μας ήταν στις επιλογές από την Ευρώπη μαζί με τη Ρουμάνα Μέι Ρόζου-Μπιάνκα και την Ισπανίδα Μαρία Μπερχόζα.