Βόλεϊ

Αναχώρησε με αισιοδοξία Εθνική βόλεϊ γυναικών

Με τελικό προορισμό το Ρότερνταμ της Ολλανδίας αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας η Εθνική βόλεϊ γυναικών, όπου εκεί την Τρίτη ξεκινά ο τρίτος προκριματικός γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι Ελληνίδες διεθνείς είναι έτοιμες να παλέψουν απέναντι σε δυνατές ομάδες, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Η Μαρία Νομικού δήλωσε πως: «Πάμε να κάνουμε την υπέρβαση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και πάμε να δώσουμε ότι έχουμε μέσα στην ψυχή μας, μέσα στην καρδιά μας, γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Εθνική γυναικών έκανε κάποιες επιτυχίες.

Εμείς πάμε με την προοπτική να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ότι έρθει, θα είναι καλό για αυτή την Εθνική ομάδα. Δεν πάμε με το φόβο ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πιο δυνατές ομάδες. Είμαστε προετοιμασμένες για αυτό τον όμιλο και πάμε να δείξουμε τον δικό μας καλό εαυτό, όπως κάναμε και στο προηγούμενο τουρνουά στη Κροατία».

Η Κατερίνα Γιώτα είπε πως: «Είναι ένα όνειρο η συμμετοχή μας. Σίγουρα, δεν θα είναι καθόλου εύκολη η δουλειά μας, γιατί παίζουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο βόλεϊ. Θα πάμε να κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε.

Ο αθλητής δεν μπαίνει ποτέ στο γήπεδο για να χάσει, μπαίνει πάντα στο γήπεδο για να νικήσει. Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρώτο παιχνίδι ξεκινάμε απέναντι στους γηπεδούχους και, από εκεί και πέρα, ανάλογα θα δούμε πως θα εξελιχθεί το τουρνουά».

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη τόνισε πως: «Η προετοιμασία πήγε αρκετά καλά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο, αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Το τουρνουά στην Ολλανδία ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, όμως θα βάλουμε όλες τα δυνατά μας και ελπίζουμε για ένα καλό αποτέλεσμα.

Η ομάδα επηρεάστηκε από κάποιες αλλαγές, αλλά όχι προς το κακό. Ο κ. Ορφανός μας ήξερε, έχουμε όλες δουλέψει μαζί του και τις τελευταίες μέρες, υπό τις οδηγίες του, κάναμε πολύ καλή δουλειά».

Η Αλεξία Καλανταρίδου δήλωσε πως: «Όλες μας κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε με τις συνθήκες που είχαμε και ευχαριστούμε τα Γρεβενά που μας φιλοξένησαν. Τώρα, πηγαίνουμε στην Ολλανδία για το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι δυνατές ομάδες, αλλά εμείς θα δώσουμε το 100%.

Η απώλεια του κ. Ρούση είναι μεγάλη, αλλά με τον κ. Ορφανό είχαμε δουλέψει και στην αρχή του καλοκαιριού, οπότε δεν είναι κάτι ξένο για μας. Ξέρει την ομάδα, ξέρει πως δουλεύουμε και όλα είναι καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x