Επικαιρότητα

Αναζητούσαν τρία χρόνια μια… φυγόποινη

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν την 40χρονη -πλέον- γυναίκα στο Αγρίνιο.

Πριν από τρία χρόνια είχε καταδικαστεί για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης μια… ζόρικη Ελληνίδα, αλλά από τότε είχε γίνει άφαντη χωρίς να πληρώσει για την εξαγορά της όχι και ιδιαίτερα μεγάλης ποινής που της είχε επιβληθεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν την 40χρονη –πλέον- γυναίκα στο Αγρίνιο και, όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά από το 2014, τη συνέλαβαν. Στη συνέχεια, την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που έδωσε εντολή να κρατηθεί ώσπου να αποπληρώσει την ποινή φυλάκισης έξι μηνών για να αφεθεί ελεύθερη.

Αν δεν βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει τις οφειλές του στα κρατικά ταμεία, θα περάσει 30 μήνες πίσω από τα κάγκελα ένας 54χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου, στο ύψος της Αρετής. Κι αυτό γιατί από τον έλεγχο στοιχείων που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος αφού είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγή με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπάκτου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 54χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην Άρτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτίσει τις ποινές που του είχαν επιβληθεί.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x