Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Δεν είχαμε καλά επιθετικά ποσοστά, όμως είχαμε εκπληκτική άμυνα»

Στην καταπληκτική άμυνα των παικτών της Εθνικής βόλεϊ απέδωσε τη νίκη επί της Ρουμανίας ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως πήραν τη νίκη με «κλεφτοπόλεμο» και περιμένει το ματς της Τρίτης με την Πορτογαλία, για την οποία χρειάζεται καλή προετοιμασία και προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε καλά επιθετικά ποσοστά, τόσο στο side out και στην κόντρα και αυτό δυσκόλευε τις προσπάθειές μας. Είχαμε εκπληκτική άμυνα για άλλο ένα παιχνίδι, κρατήσαμε 60 μπάλες και το παιχνίδι το πήραμε σχεδόν με... κλεφτοπόλεμο.

Τέλος καλό όλα καλά. Δεν "κατακτήσαμε την κορυφή του Ολύμπου", δεν πανηγυρίζουμε ακόμα. Αύριο έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, όπως ήταν τα υπόλοιπα. Πολλές φορές είχαμε έναν τρόπο επίθεσης, να τον πω λίγο χαζό. Πέφταμε πάνω στους κεντρικούς, ενώ υπήρχε ανισορροπία».

Για την Πορτογαλία: «Στα δύο από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε, είχαμε παίξει καλά. Δεν ξέρω αν ήταν εκεί το καλό μας ματς, ελπίζω να είναι απέναντι στην Πορτογαλία. Δεν υπάρχει το νικάμε-πανηγυρίζουμε και το χάνουμε-,χανόμαστε. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία που θέλουμε να δώσουμε. Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος.

Αυτήν τη στιγμή έχουμε ακόμα ελπίδες, θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα δώσουμε το 100%. Είμαστε δέκα χρόνια εκτός, γιατί κάθε αγώνας ήταν ‘ζωής ή θανάτου’. Έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα και όλα θα γίνουν όπως πρέπει και στην ώρα τους. Με την Πορτογαλία θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x