Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Δύσκολο ξεκίνημα, θα είμαστε έτοιμοι»

Λίγα λόγια και πολλή δουλειά υποσχέθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, που στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που θα έχει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού στο φετινό Πρωτάθλημα.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Volleyleague στο ξενοδοχείο Coral Hotel στο Παλαιό Φάληρο και γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» για την κανονική σεζόν.

Από πλευράς διοίκησης ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους: Στέφανο Αυγουλέα (αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού ΑΟ), Αλέξανδρο Έλληνα (πρόεδρος ΤΑΑ), Ρούλη Αγραπιδάκη (αντιπρόεδρος ΤΑΑ) και Δημήτρη Μιχαλόπουλο (Β΄ αντιπρόεδρος ΤΑΑ).

Επίσης στην κλήρωση βρέθηκε ο προπονητής του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο οποίος σχολίασε στο www.panathinaikos1908.gr: «Έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα τις πρώτες αγωνιστικές ωστόσο ούτως ή άλλως θα παίζαμε όλοι με όλους. Θα είμαστε έτοιμοι ως τότε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό με λίγα λόγια και πολλή δουλειά».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος ως καλύτερος αθλητής Κ20 για την σεζόν 2017-18.
Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr o νεαρός άσος του ΠΑΟ ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και μία επιβράβευση. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και την οικογένεια μου που με βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να φτάσω σε αυτή τη διάκριση».

Αξιοσημείωτη ήταν και η βράβευση του λίμπερο Δημήτρη Ζήση που φέτος θα αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα και πήρε τον τίτλο του καλύτερου λίμπερο της περασμένης χρονιάς με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x