Επικαιρότητα

Ανδρουλάκης: Δεν πρέπει να σβήσει η φλόγα της αλλαγής και της ανανέωσης

Σε συμμετοχή και υποστήριξη της υποψηφιότητάς του κάλεσε τους πολίτες ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκίνησε τη συνέντευξή του με αναφορά στα θύματα της καταστροφής στη Δυτική Αττική και εξήγησε ότι για αυτό πρότεινε στον Νίκο Αλιβιζάτο την αναβολή των εκλογών.

Ο πρόεδρος της επιτροπής τον ενημέρωσε ότι η κυρία Γεννηματά δεν δέχεται ούτε την αναβολή των εκλογών, ούτε και τη διενέργεια debate το Σάββατο, καθώς μεσολάβησε το εθνικό πένθος.

Είμαι διαθέσιμος ακόμη και για σήμερα το βράδυ, προσέθεσε.

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε τη συμμετοχή των πολιτών ώστε να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στα πραγματικά εκλογικά του ποσοστά και διαβεβαίωσε τους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης ότι η ενότητα δεν κινδυνεύει.

Στο πλαίσιο αυτό, περιέγραψε τα βασικά πολιτικά χαρακτηριστικά που θέλει να δώσει στον νέο φορέα, τοποθετώντας το ιδρυτικό συνέδριο την ερχόμενη Άνοιξη.

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για μία άλλη εποχή όπου οι διαφωνίες δε θα θεωρούνται υπονόμευση της ηγεσίας.

Σε ερώτηση για το αν έχει παράπονα από την επιτροπή Αλιβιζάτου σημείωσε: «δώσαμε έναν άνισο αγώνα, αλλά τα καταφέραμε γιατί ο κόσμος θέλει την πολιτική ανανέωση».

Μιλώντας για τις δηλώσεις της Ρένας Δούρου σχετικά με τις φονικές πλημμύρες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο ο κ. Ανδρουλάκης είπε «δεν φτάνει το μοιρολόι, χρειάζονται έργα πρόληψης. Δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες όσο ακόμη αναζητούμε θύματα, φαίνεται, όμως, η διαχρονική ανεπάρκεια του κράτους».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x