Betmasters

Ανεβαίνει ο πήχης με το 7,50 της Αούστρια

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης, μετά από δύο σερί ταμεία, προτείνει στο sport-fm.gr την έκπληξη στο Σάλτσμπουργκ-Αούστρια με τους πρωταθλητές Αυστρίας να μην δικαιολογούν τόσο χαμηλή απόδοση στον «άσο».

Ολοκληρώνεται η ένατη αγωνιστική στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα με την αναμέτρηση του «Βαλς Σίζενχαϊμ», ανάμεσα στη Red Bull και την Αούστρια. Με νίκη οι γηπεδούχοι φθάνουν τη ΒΑΚ Πέλετς στην πρώτη θέση, αλλά έχουν σοβαρότερα προβλήματα να λύσουν μια και τον τίτλο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα τον πάρουν. Ο προπονητής Άντολφ Χίτερ χαρακτηρίζεται «λίγος» για να τρέξει το project του Ραλφ Ράνγκνικ, επί των ημερών του οποίου για πρώτη φορά βιώνει η Σάλτσμπουργκ τέτοιο ντεφορμάρισμα.

Από τον αποκλεισμό από τη Μάλμε, με 3-0 στη Σουηδία, για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει νίκη, μετρώντας μία ήττα εντός από τη Στουρμ Γκρατς (2-3), μία ήττα εκτός από τη ΒΑΚ Πέλετς με 1-0 και την ισοπαλία εντός με τη Σέλτικ (2-2) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, σε παιχνίδι που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και ισάριθμες ισοφάρισε. Ο Μανέ δεν έχει καλυφθεί, οι Άλαν και Σοριάνο προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά με γκολ που προέρχονται από ατομικές ενέργειες και η άμυνα μπάζει. Το πακέτο αυτό κοστολογείται 1,22!

Υπάρχουν πέντε απουσίες για τους γηπεδούχους, το σημαντικό είναι πώς ο στόπερ Ούλμερ θα δώσει το «παρών» κι αυτό καλύπτει κάπως την απώλεια του αμυντικού Σίμερ. Προβλήματα έχουν και οι «μωβ» του Τζέραλντ Μπάουμγκαρτνερ, ο οποίος για ένα χρόνο πέρασε από τους Ερασιτέχνες της Σάλτσμπουργκ προ ετών. Προσωπικό κίνητρο υπάρχει, το ζήτημα είναι να μπορέσουν οι παίκτες των Βιεννέζων μετά το 3-1 επί της Ριντ και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα με το οποίο «έσωσαν» τον προπονητή τους, να βρουν ρυθμό και να πάνε για ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην πόλη του Μότσαρτ.

Ο στόπερ Ράμσεμπνερ δίνεται με πιθανότητες στην ενδεκάδα, ενώ αιχμή του δόρατος αυτής θα είναι ο Ισραηλινός επιθετικός Νταμάρι που αποτελεί τον πιο επικίνδυνο παίκτη της άλλοτε πανίσχυρης Αούστρια. Ρόστερ έχει καλύτερο η Σάλτσμπουργκ, η οποία είναι ντεφορμέ και σε φανέλα υπολείπεται της Αούστρια. Εδώ και τρεις εβδομάδες οι γηπεδούχοι έχουν «σπάσει» ό,τι απόδοση υπάρχει κάτω από 1,50 και υπό αυτήν την έννοια δεν μπορούν να στηριχθούν ως επιλογή. Η Αούστρια των πέντε ισοπαλιών σε εννέα ματς ψάχνεται, όμως έχει το ειδικό βάρος για τη ζημιά. Τα τελευταία χρόνια η παράδοση είναι εναντίον της στο Σάλτσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι δεν γίνεται να χάνουν συνέχεια, όμως εδώ η κόντρα τους εδώ έχει στηρίγματα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

352. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 2 (7,50)
352. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Χ2-ΔΕ (3,00)
352. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 2 Η (6,50)
352. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 2 Η – 2 Τ (14,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x