Τένις

Άνετα στον τρίτο γύρο η Ιβάνοβιτς

Η πρωταθλήτρια του Roland Garros το 2008 Άνα Ιβάνοβιτς, πήρε μια εύκολη νίκη εναντίον της Γιαπωνέζας Νο.91 Κουρούμι Νάρα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Παριζιάνικου major.

Η άλλοτε No.1 στην παγκόσμια κατάταξη Άνα Ιβάνοβιτς, συνέχισε την πορεία της στο Roland Garros με μια συγκεντρωμένη και καθοριστική εμφάνιση κόντρα στην Κουρούμι Νάρα κερδίζοντας την με 2-0 σετ (7-5, 6-1).

Οι δύο τενίστριες είχαν συναντηθεί ξανά το 2014, όταν η Ιβάνοβιτς είχε κερδίσει άνετα στα δύο σετ. Σήμερα δεν ήταν κάτι διαφορετικό, με την Σέρβα να έχει 35 winners κόντρα στη Γιαπωνέζα No.91.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Ιβάνοβιτς ξεκίνησε δυνατά, εξουδετερώνοντας την Γιαπωνέζα με winners σε όλες τις γωνίες του court. Η Σέρβα δεν έκανε λάθη και έφτασε γρήγορα στο 3-0 στα games σε λίγα λεπτά.

Η Νάρα κράτησε το σερβίς της στο τέταρτο game, ανέβασε την αυτοπεποίθηση της και προσπάθησε να περιορίσει την επιθετικότητα της Ιβάνοβιτς, «βρίσκοντας» τα πατήματα της, καταφέρνοντας να επιστρέψει απ' το 4-1 στα games.

Η Νο.16 του κόσμου Ιβάνοβιτς «εκτέλεσε» δύο όμορφα forehand-winners για να κλείσει το σετ με 7-5 σε 55 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, η Ιβάνοβιτς περιόρισε την αντίπαλο της και έδειχνε πολύ άνετη στο court. Για άλλη μια φορά το Νο.14 δεν έκανε λάθη και χτύπαγε καλά, βασιζόμενη στο forehand της, από το οποίο απέφερε τους winners.

Εκείνη τη στιγμή, αρνήθηκε να αφήσει τη Νάρα να επιστρέψει στο σετ, σφραγίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου θα συναντήσει μια εκ των Ελίνα Σβιτολίνα-Τέιλορ Τάουνσεντ.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x