Πόλο

Άνετα τη Γαλλία και ολοταχώς για την πέμπτη θέση η Ελλάδα

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Εθνική πόλο Γυναικών συνέτριψε 13-3 τη Γαλλία και πλέον περιμένει μία εκ των Ιταλίας ή Σλοβακίας για την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Εθνική πόλο Γυναικών επικράτησε άνετα της Γαλλίας 13-3 και θα παλέψει για τις θέσεις 5-6 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία-Σλοβακία, ενώ το ματς θα γίνει το Σάββατο (25/1).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε τον έλεγχο από το πρώτο μισό, όπου χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα… στροφές, προηγούνταν 4-1.

Ωστόσο, στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτριες του Μορφέση κυριάρχησαν και με ένα επιμέρους σκορ 1-6, εκτόξευσαν το σκορ στο 2-10. Όπως είναι φυσικό, η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά και πάλι το πρόσημο της Εθνικής ήταν θετικό.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 1-6, 1-3

Γαλλία (Μπρουζό): Γκάαλ, Μιγιό, Μπασελιέ, Μπουλούκμπατσι, Γκιγέ 1, Μαχιέ,Νταλέν, Ραντοσάβλιεβιτς, Ντεσάμπ, Βερνού 2, Κλερκ, Νταλέ, Ντερεντί.

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β.1, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Μπενέκου, Κότσια, Νίνου 1, Πλευρίτου Ε. 3, Ξενάκη 3, Σταματοπούλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x