Θαλάσσια Σπορ

Άνοιξαν πανιά οι «Φουνταριστοί»

Η Νάνσυ Φακίδη και ο Γιάννης Μιτάκης φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «πνίξτε τον φουνταριστό». Οι δύο αθλητές θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας αντίστοιχα

Στο ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» φιλοξενήθηκαν οι πρωταθλητές Ιστιοπλοΐας και μίλησαν για τους αγώνες στους οποίους θα πάρουν μέρος αλλά και τους στόχους τους.

Οι Έλληνες πρωταθλητές μίλησαν για τους στόχους τους που είναι το πλασάρισμα στην τριάδα για να κερδίσουν ένα μετάλλιο αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετοπίζουν. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ουγγαρία ( 7 Ιουλίου) και Γερμανία ( 19 Ιουλίου).

Απόσπασμα από την συνέντευξη:

Γιάννης Μιτάκης: «Θα πάρω μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία στις 19 Ιουλίου στην κατηγορία FINN και στόχος είναι το μετάλλιο. Επίσης τέλος Αυγούστου θα ταξιδέψω στο Ταλίν για να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Πρώτα από όλα θέλω να κάνω έναν καλό αγώνα και μακάρι να έρθει και το μετάλλιο. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο στάδιο προετοιμασίας για να βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Νάνσυ Φακίδη: «Θα ταξιδέψω στην Ουγγαρία για να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου. Η κατηγορία που θα πάρω μέρος είναι η Laser 4,7 και χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση για να μπορέσεις να πρωταγωνιστήσεις. Σαν στόχο έχω να μπω στην τριάδα προκειμένου να κερδίσω ένα μετάλλιο. Προετοιμάζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω να τα καταφέρω».

Οι Έλληνες πρωταθλητές μίλησαν και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν:
«Είναι μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδος για την χώρα μας αλλά και για την Ιστιοπλοΐα. Τα σωματεία έχουν και αυτά πρόβλημα με τα οικονομικά αλλά πιστεύουμε ότι θα ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x