Δραστηριότητες

Ανοιχτές πόρτες στα οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, οι οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» περιμένουν τους φίλους του κρασιού.

Τα μέλη του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», καλούν το κοινό στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται φέτος για 12η συνεχή χρονιά στα οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» έχοντας καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια και στους υπόλοιπους «Δρόμους του Κρασιού» της Ελλάδας!

Στόχος της εκδήλωσης είναι το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο γεγονός γύρω από το κρασί σε εορταστικό κλίμα που θα προσκαλέσει τον καταναλωτή στο χώρο παραγωγής του.

Οι φίλοι του κρασιού αντίστοιχα, περιμένουν το γεγονός και προγραμματίζουν για το σαββατοκύριακο της εκδήλωσης την επίσκεψή τους σε ένα ή περισσότερα οινοποιεία, ακολουθώντας τις 8 διαφορετικές οινικές διαδρομές...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x