Στίβος

Ανυπομονεί για τον κλειστό η Πεσιρίδου

Ένας σοβαρός τραυματισμός στην προπόνηση τον Νοέμβριο του 2018 κράτησε την Ελισάβετ Πεσιρίδου εκτός κλειστού και ανοιχτού στίβου το 2019 και της χάλασε το πρόγραμμα προετοιμασίας της.

Πλέον, η Πεσιρίδου είναι έτοιμη να επιστρέψει στα κουλουάρ και να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στις κορυφαίες διοργανώσεις του 2020, αλλά και μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού της Κίνας.

«Από την αρχή της σεζόν είχα θέσει ως στόχο όχι μόνο να συμμετάσχω στους αγώνες του χειμώνα, αλλά να έχω μια καλή σεζόν. Δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί, το σίγουρο είναι πως έχω δουλέψει πολύ και πιστεύω πως θα δω τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο.
Θα ξεκινήσω τους αγώνες μου αρχές Φεβρουαρίου είτε σε κάποιο μίτινγκ στο εξωτερικό, είτε στην ημερίδα του ΣΕΦ. Ήδη, περιμένω απάντηση από κάποια μίτινγκ στην Ευρώπη και ανάλογα με αυτές θα σχηματιστεί και το αγωνιστικό πρόγραμμα», τόνισε η κορυφαία πρωταθλήτρια των υψηλών εμποδίων.

«Θέλω έναν καλό κλειστό και για να ανέβω θέσεις στο παγκόσμιο ranking, αλλά και γιατί θεωρώ πως ένας καλός κλειστός είναι η αρχή για έναν καλύτερο ανοιχτό», συμπλήρωσε η Πεσιρίδου. .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x