Stoiximan Super League

Απαντά με εξώδικο ο Άρης!

Στην αντεπίθεση περνάει ο Άρης. Με αφορμή την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τους διακανονισμούς και τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, η διοίκηση του συλλόγου θα στείλει εξώδικο κατά της ΕΠΟ.

Μέσω δικαστηρίου προτίμησαν να λύσουν τις διαφορές τους, με ΕΠΟ και Διαιτητικό Δικαστήριο, οι άνθρωποι του Άρη.

Η διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να στείλει εξώδικο, με το οποίο κατηγορεί την ΕΠΟ πως παρανομεί, παραβιάζοντας τους νόμους, και ότι αγνοεί δικαστικές αποφάσεις.

Παράλληλα απαιτεί από την Ομοσπονδία να συμμορφωθεί με τους νόμους αλλά και τις δικαστικές αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το Διαιτητικό Δικαστήριο εκδίκασε έξι υποθέσεις σε βάρος του Άρη. Όπως προκύπτει, αν δεν τηρηθούν οι διακανονισμοί η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει ακόμα και αφαίρεση βαθμών.

Πιο συγκεκριμένα, εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των Τόχα, Σανκαρέ, Κοτταρίδη, Νάτσο Γκαρσία, Χουάνμα, αλλά και Αραβίδη. Η απόφαση θα γίνει γνωστή μετά από ένα μήνα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η προσπάθεια του συλλόγου για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη, αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο, διότι υπάρχουν και οι υποθέσεις των Φατί, Καστίγιο και Ντίκο, οι οποίες ορίστηκαν για τις 28 Ιανουαρίου.

Εκτός από τον προφανή κίνδυνο όμως, υπάρχει και άλλος: Ο τρόπος αποπληρωμής των χρεών. Διότι αν μειωθεί ο χρόνος που πρέπει να τακτοποιηθούν οι οφειλές, τότε μπαίνει άλλη μία θηλιά στο λαιμό του συλλόγου.

Αφού, πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του Άρη θα κληθεί να πληρώνει, σε μηνιαία βάση, ένα ποσό περίπου στα 200.000 ευρώ. Ένα ποσό που είναι, τουλάχιστον, απαγορευτικό για το σωματείο της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x