Δελτία Τύπου

Απαραίτητη διευκρίνιση για τον αστυνομικό-συνοδό της Αντεισαγγελέως

Το sport-fm.gr διευκρινίζει για τον αστυνομικό-συνοδό της Αντεισαγγελέως.

Το sportfm.gr εκφράζει τη λύπη του για την χωρίς τη δική του πρόθεση, πάντως εκ λάθους και πάντως στιγμιαία, τυχόν πρόκληση έκθεσης σε βάρος του προσώπου του κ. Βασίλειου Χριστινάκη και της υπηρεσιακής ιδιότητάς του, αυτής του αστυνομικού, όπως υποστηρίζει.

Την 14η Ιουνίου 2016 η ιστοσελίδα sportfm.gr και η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του ΣΠΟΡ FM στο Facebook ανήρτησαν εικονογραφημένη αποτύπωση στιγμιοτύπου όπου απεικονίζονταν πολλά πρόσωπα πέριξ της Αντεισαγγελέως Ελευσίνας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν και οι κύριοι Βαγγέλης Κρασσιανάκης και Βασίλης Χριστινάκης.

Την εικονογραφημένη αποτύπωση αντλήσαμε από το διαδίκτυο, διότι δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για διενέργεια πλήρους ρεπορτάζ, δεδομένου ότι το στιγμιότυπο αφορούσε περιστατικό που έλαβε χώρα τα χαράματα της ίδιας ημέρας.

Και, πράγματι, ο σχολιασμός και τα δεδομένα του ρεπορτάζ που συνόδευαν την εικονογραφημένη αποτύπωση του στιγμιότυπου αναφέρονταν επωνύμως στον κ. Βαγγέλη Κρασσιανάκη ενώ, στο εικαστικό μέρος της εικονογραφημένης αποτύπωσης του στιγμιότυπου (προ-υπήρχε και δεν ετέθη από εμάς) κόκκινος κύκλος γύρω από το πρόσωπο του κ. Βασίλειου Χριστινάκη.

Εντός συντομότατου διαστήματος, εντός ώρας από της αναρτήσεως και την ίδια ημέρα, λάβαμε ειδοποίηση περί του λάθους στην αναρτηθείσα από εμάς εικονογραφημένη αποτύπωση του στιγμιότυπου και την αποσύραμε αμέσως. Ήτοι, εντός ώρας από της αναρτήσεως και την ίδια ημέρα.

Προφανώς, λοιπόν, ούτε ήταν στην πρόθεσή μας, ούτε ήταν αντικειμενικώς εφικτό να εκθέσουμε τον κ. Χριστινάκη, το όνομα του οποίου ουδέποτε αναφέραμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x