Betmasters

Απαραίτητο βήμα η νίκη για τη Στεάουα

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την επικράτηση των Ρουμάνων απέναντι στη Λουντογκόρετς, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η απουσία του χρήσιμου χαφ Τανάσε είναι η σημαντικότερη απουσία που έχει να καλύψει ο Κονσταντίν Γκάλκα, μια και ο αμυντικός Γκάρντος δεν αποτελεί, πλέον, στέλεχος της ομάδας του Βουκουρεστίου συνεχίζοντας στη Σαουθάμπτον ως αντί-Λόβρεν. Η Στεάουα συμμετείχε και πέρυσι στους ομίλους, έχει την εμπειρία να περάσει τη Λουντογκόρετς και το ρόστερ. Στην έδρα της είναι ισχυρή, ενώ έχει αρχίσει τη σεζόν με καλά αποτελέσματα και ψυχολογία.

Η Λουντογκόρετς είναι το ανερχόμενο όνομα του ποδοσφαίρου της Βουλγαρίας με πρωταθλήματα και νταμπλ τα τελευταία χρόνια στη χώρα. Απέκλεισε στον περασμένο γύρο την Παρτίζαν χωρίς να την κερδίσει (στα εκτός έδρας γκολ) και είναι σκληρή ομάδα. Θα προσπαθήσει να μην δεχθεί τέρμα στο πρώτο ματς και ν΄ αξιοποιήσει το παραδοσιακό, επιθετικό, εντός έδρας παιχνίδι της. Για τη Στεάουα ίσως να μην αρκεί καν η απλή νίκη. Στόχος θα πρέπει να είναι, τουλάχιστον, το 2-0! Η νίκη της προσφέρεται σε καλές τιμές.

Κοιτώντας τις αποδόσεις στα παιχνίδια των Άρσεναλ, Σάλτσμπουργκ και Λεβερκούζεν, βλέπουμε πώς το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες των ζευγαριών είναι πιθανότερο με γνώμονα τις αποδόσεις. Και υψηλότερα, μάλιστα, αυτού του ενδεχόμενου τα τρία τουλάχιστον γκολ! Η Λεβερκούζεν είναι καλύτερη ομάδα από την Κοπεγχάγη και θα πρέπει να κάνει... εγκλήματα για να μείνει έξω από τους Δανούς. Το να σκοράρουν οι γηπεδούχοι ένα τέρμα και να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα δεν είναι, πάντως, ενδεχόμενο που δεν παίζει!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

101. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: OVER 2,5 (1,75)
105. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: 1 (1,95)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x