Επικαιρότητα

«Απατηλές οι ελπίδες για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»

Δ. Κουτσούμπας: Θα αντιπαλέψουμε με πείσμα οτιδήποτε αντεργατικό

Ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας αλλά και σίγουρος πως οι ελπίδες για τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι απατηλές εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο μήνυμά του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Ευχαριστούμε νέους και νέες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ και συνέβαλαν στην ενίσχυσή του, επιβεβαιώνοντας την θετική τάση στην επανασυσπείρωση στο κόμμα που για πρώτη φορά επιβεβαιώθηκε στις ευρωεκλογές.

Χαιρετίζουμε τους ψηφοφόρους που πρώτη φορά ψήφισαν ΚΚΕ. Το αποτέλεσμα εκφράζει μέσω κάλπης της μεγάλη δυσαρέσκεια για την ΝΔ που οδήγησε στην φτώχεια την ανεργία. Αλλά και την απατηλή ελπίδα ότι η νέα κυβέρνηση μπορεί να ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική.

Το γενικό εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει την δυσαρέσκεια και την οργή του λαού για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που τον οδήγησαν στη φτώχεια, την ανέχεια και την ανεργία

Δείχνει, όμως και την απατηλή ελπίδα ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι φιλολαϊκή. Εκτιμούμε ότι η νέα σύνθεση της Βουλής ( είτε με αυτοδυναμία είτε όχι) θα κινηθεί στις ίδιες ράγες του ευρωμονόδρομου, των υποχωρήσεων και των συμβιβασμών, του ΝΑΤΟ, των μονοπώλιων με ότι αυτό συνεπάγεται για την πατρίδα μας.

Η αρνητική εξέλιξη είναι πως ένα κόμμα ναζιστικό κόμμα με εγκληματική δράση φτιαγμένο μέσα από τους μηχανισμούς του συστήματος, διατηρεί σημαντικά εκλογικά ποσοστά στο εκλογικό σώμα

Καλούμε το λαό να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή της αντεπίθεσης της ρήξης αντίθετα με τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης. Το ΚΚΕ θα δυναμώσει τις προσπάθειες για τα οξυμένα εργατικά προβλήματα για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων.

Θα δυναμώσουμε τις προσπάθειες μας για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Μέσα και έξω από την Βουλή. Θα αντιπαλέψουμε δυναμικά οτιδήποτε αντεργατικό

Καλή δύναμη σε όλους και όλες. Προχωράμε μπροστά» τόνισε ο Γενικό Γραμματέας του ΚΚΕ.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x