Βόλεϊ

Απέκτησε την 17χρονη Χαϊτλή ο Άρης

Στο τμήμα βόλεϊ γυναικών του Άρη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η 17χρονη, Κωνσταντίνα Χαϊτλή, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παρουσιάζει τη νεαρή αθλήτρια στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram.

Ενίσχυση για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη με την απόκτηση της 17χρονης αθλήτριας, Κωνσταντίνας Χαϊτλή, η οποία αναμένεται να ενισχύσει τα τμήματα Γυναικών και Νεανίδων.

Η νεαρή αθλήτρια (1,86 μ.) πρόεβη σε δηλώσεις κατά την παρουσίασή της από τις «κιτρινόμαυρες» εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της που εντάχθηκε στην οικογένεια του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Χαϊτλή:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα και που θα είμαι μέλος της ομάδας του Άρη. Μίας ομάδας που έχει υψηλούς στόχους και κυριαρχεί στην Α1. Ευχαριστώ πολύ όσους με πίστεψαν και με βοήθησαν να βρίσκομαι εδώ τώρα. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με επιτυχίες και πάνω απ' όλα υγεία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Κωνσταντίνα Χαϊτλή στον Άρη Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Χαϊτλή . Η Χαϊτλή είναι γεννημένη στις 18/07/2002, έχει ύψος 1.86, αγωνίζεται ως κεντρικός και θα βοηθήσει την ομάδα μας στα τμήματα των γυναικών και των νεανίδων. Η νέα αθλήτρια μας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Πήγασου Πολίχνης. Η Κωνσταντίνα Χαϊτλή στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Άρη τόνισε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα και που θα είμαι μέλος της ομάδας του Άρη . Μίας ομάδας που έχει υψηλούς στόχους και κυριαρχεί στην Α1. Ευχαριστώ πολύ όσους με πίστεψαν και με βοήθησαν να βρίσκομαι εδώ τώρα .Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με επιτυχίες και πάνω απ' όλα υγεία ".

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Volley Women (@arisvolleywomen) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x