Επικαιρότητα

Απίστευτη κτηνωδία: Υπάλληλος του κυνοκομείου Σερρών σκότωσε και έκαψε δύο σκυλιά

Ο 37χρονος ισχυρίστηκε ότι δύο απ' αυτά του επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν - Πάνω του βρέθηκαν δέκα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχει ιατρική συνταγή.

Ενα σκηνικό απίστευτης κτηνωδίας διαδραματίστηκε σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών στο Δημοτικό Κυνοκομείο.

Ενας 37χρονος συμβασιούχος υπάλληλος οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών με την κατηγορία ότι χτύπησε και έκαψε δύο σκυλιά που φιλοξενούνταν στο δημοτικό κυνοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο δημοτικός υπάλληλος πήγε να ταΐσει τα αδέσποτα σκυλιά του κυνοκομείου. Ο ίδιος, ισχυριζόμενος ότι δύο απ' αυτά του επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν, φέρεται ότι τα χτύπησε με ξύλο μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τα έβαλε φωτιά.

Συνάδελφοί του φαίνεται ότι αργότερα αντίκρισαν αποτεφρωμένα τα άτυχα ζώα, ειδοποιώντας τις Αστυνομικές Αρχές. Ακολούθησε η σύλληψη του 37χρονου, ενώ σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν πάνω του δέκα ναρκωτικά χάπια, τα οποία ο συλληφθείς φέρεται ότι κατείχε χωρίς την προβλεπόμενη ιατρική συνταγή.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στις 12 μετά το μεσημέρι στα δικαστήρια των Σερρών.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x