Επικαιρότητα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Από πάμφτωχοι, δύο φορές… εκατομμυριούχοι, μέσα σε έξι μήνες!

Σε κάποιους, απλά, χαμογελάει η τύχη. Σε ένα ζευγάρι από τη Μασαχουσέτη, πολλοί θα πουν πως το… παράκανε, αφού μέσα σε έξι μήνες η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά δύο φορές!

Φαντάσου πως θα αντιδρούσες αν το λαχείο που αγόρασες τυχαία σου χάριζε 1.000.000 ευρώ.

Αφού ηρεμήσεις, σκέψου τι θα έκανες αν, λίγο νωρίτερα, το ίδιο ποσό είχε κερδίσει και η σύζυγός σου.

Και ενώ όλα αυτά εσύ τα φαντάζεσαι, ένα ζευγάρι από τη Μασαχουσέτη τα έχει δει να γίνονται πραγματικότητα, αφού κέρδισαν έκαστος από 1.000.00 ευρώ σε λοταρία. Και, μάλιστα, μέσα σε διάστημα έξι μηνών!

Η Τζέιν Γκούντγουιν ήταν αυτή που πρώτη μετέτρεψε την οικογένειά της σε… εκατομμυριούχα, κερδίζοντας το εντυπωσιακό ποσό σε λοταρία τον περασμένο Αύγουστο.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η 65χρονη γυναίκα, λίγα χρόνια μετά την συνταξιοδότησή της, δοκίμαζε την τύχη της αγοράζοντας λαχνούς. Η ανάγκη για μια αλλαγή στη ζωή του ζευγαριού ήταν μεγάλη, αφού ο σκληρός χειμώνας της Μασαχουσέτης δημιουργούσε μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.

Όταν, λοιπόν, συνειδητοποίησε το τεράστιο δώρο της τύχης, δεν σκέφτηκε ταξίδια και απολαύσεις. Μόνο ένα ζεστό σπίτι που δεν θα κάλυπτε το χιόνι σε κάθε κακοκαιρία.

Ευτυχώς, δεν... βιάστηκαν να μετακομίσουν!

Πριν καλά καλά συμπληρωθούν έξι μήνες, ήρθε η σειρά του σύζυγού της, Ρόμπερτ, να πανηγυρίσει. Ο 68χρονος -επίσης συνταξιούχος- στο παρελθόν συνήθιζε να... γκρινιάζει στην Τζέιν για τα χρήματα που σπαταλούσε σε λαχνούς. Ένα εκατομμύριο ευρώ, όμως, ήταν αρκετά για να του αλλάξουν την γνώμη -αλλά και να του θυμίσουν παλιές συνήθειες.

Με κάθε ευκαιρία, πλέον, επισκεπτόταν το Boston Garden για τα παιχνίδια των αγαπημένων του Σέλτικς. Χόμπι που είχε εγκαταλείψει από καιρό, όταν τα οικονομικά της οικογένειας άρχισαν να... βαραίνουν.

Όπως εξομολογήθηκε αργότερα, ένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν η αφορμή να αγοράσει τον πρώτο λαχνό της ζωής του, εκλαμβάνοντας ως καλό οιωνό μια σχετική διαφήμιση με νούμερα που θεώρησε τυχερά.

Μια πρόληψη που, όπως αποδείχτηκε, δεν μετάνιωσε στιγμή, αφού έγινε η αφορμή να προστεθεί ένα ακόμα εκατομμύριο στον οικογενειακό λογαριασμό.

Το ευκατάστατο, πλέον, ζευγάρι είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο. Σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε έναν πολυτελή οίκο ευγηρίας, όπου δεν θα χρειάζεται να σκάβουν το χιόνι για να ανοίξουν την πόρτα της αυλής τους. Κοντά, πάντα, στους αγαπημένους Σέλτικς του Ρόμπερτ.

Σίγουρα, 2.000.000 ευρώ είναι αρκετά για να θυμηθούν όλες τις ανέσεις που στερήθηκαν με τα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x