Επικαιρότητα

Απίστευτο βίντεο: Τραβάει αδιάφορη τη selfie της την ώρα που πίσω της γίνεται... χαμός!

Στον κόσμο που αργά αλλά σταθερά οδεύουμε τίποτα δεν είναι ικανό να χαλάσει την προσπάθειά σου για ένα χαμογελαστό και άνετο selfie.

Η εικόνα που μας φθάνει από τη Ρωσία, και που προφανώς ανέβηκε από τη συγκεκριμένη χαριτόβρυτο Ρωσιδούλα, βλέπουμε την αργή μετάλλαξη του homo sapiens στον... homo selfiens. H νεαρά βρίσκεται καθισμένη σε ένα παγκάκι σε κάποιον σιδηροδρομικό σταθμό, προσπαθώντας να ανεβάσει κάποια φωτογραφία της.

Στην οθόνη της, όμως, ξεκινά να υπάρχει κάποιο πιο ενδιαφέρον γεγονός από τη φάτσα της. Δύο άνδρες, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ (ή ότι τέλος πάντων πίνουν οι Ρώσοι ως αλκοόλ...) έχουν ξεκινήσει έναν καβγά μεταξύ τους. Η εξέλιξη είναι η προφανής σ' αυτές τις περιπτώσεις: τα πράγματα εκτραχύνονται μετά τα πρώτα «γαλλικά» και αρχίζουν οι «ψιλές», οι οποίες στην συνέχεια γίνονται αρκετά «χοντρές».

Όμως ο εκπρόσωπος του νέου είδους ανθρώπου δεν κάνει τίποτε άλλο από το να κινεί την κάμερα του κινητού της για να καταγράφει τη σκηνή, χαμογελώντας και διασκεδάζοντας ως να επρόκειτο για το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου. Την ίδια στιγμή που πίσω της δύο άνθρωποι έχουν πέσει όσο πιο «χαμηλά» γίνεται, η χαριτωμένη Ρωσίδα συνεχίζει να καταγράφει τη σκηνή, αδιαφορώντας για τα πάντα και μην κάνοντας μια στοιχειώδη προσπάθεια αν όχι να σταματήσει, τουλάχιστον να καλέσει σε βοήθεια κάποιους πιο ικανούς να το κάνουν.

Το βίντεο κρατάει περίπου ένα λεπτό (και μάλλον το διακόπτει, γιατί, τελικά, δεν μπορεί να βγάλει τη selfie που αναζητά). Kαι είναι ίσως μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά δευτερόλεπτα για το πού μας οδηγεί όλη αυτή η τρέλα των social media. Γιατί αυτό το απίστευτο selfish selfie είναι η επιτομή όλων όσων έρχονται να μεταλλάξουν και τα τελευταία υπολείμματα του homo sapiens που μας έχουν απομείνει.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x