Viral

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πρόκριση βγαλμένη από… παραμύθι για τo Κατάρ (video)

Δείτε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο η εθνική Κατάρ εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση του ασιατικού κυπέλλου εθνών U19.

Λέμε πως στο ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα, ωστόσο κάθε φορά συμβαίνει κάτι καινούριο το οποίο έρχεται να μας διαψεύσει. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο παιχνίδι με το οποίο η εθνική Κατάρ σφράγισε την παρουσία της στην τελική φάση του ασιατικού κυπέλλου εθνών U19.

Για να φτάσουμε ωστόσο σε αυτό το σημείο χρειάστηκε να συμβούν διάφορα απίθανα πράγματα! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Αντίπαλος του Κατάρ ήταν το Ιράκ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (1-1) και να οδηγούνται στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Έχουμε φτάσει στο 10ο και τελευταίο πέναλτι με το σκορ να είναι 3-2 υπέρ του Κατάρ. Ο Ιρακινός ποδοσφαιριστής παίρνει φόρα, εκτελεί και ο τερματοφύλακας αποκρούει το πέναλτι με τους νικητές να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ή μάλλον όχι….

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έχει αντίθετη άποψη, κρίνει ότι ο τερματοφύλακας έφυγε νωρίτερα από την εστία του, διατάζει την επανάληψη του πέναλτι και μάλιστα τον τιμωρεί με 2η κίτρινη κάρτα για τις διαμαρτυρίες του, αποβάλλοντας τον από την αναμέτρηση!

Κάπως έτσι το Κατάρ μένει χωρίς γκολκίπερ…

Σε εκείνο το σημείο, όμως βγαίνει μπροστά ο αρχηγός που για να λέμε την αλήθεια δεν μοιάζει να διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα και αναλαμβάνει το βαρύ χρέος.

Κόντρα στα προγνωστικά ωστόσο, αποκρούει το πέναλτι και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x