Betmasters

Από νωρίς στα δύσκολα η Μονακό του Ζαρντίμ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη των Μονεγάσκων στο Μπορντό, για τη 2η αγωνιστική του Σαμπιονά, επισημαίνοντας τα προβλήματα που έχει ν΄ αντιμετωπίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μετά τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος προπονητής πραγματοποίησε απίθανη σεζόν με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώντας, η οποία έχασε τον τίτλο στην Πριμέιρα Λίγκα από τα ντέρμπι με την Μπενφίκα πέρυσι. Έδειξε ότι σε ομάδες με χαμηλό μπάτζετ μπορεί να κάνει θαύματα κι αυτός είναι και ο λόγος που ο Ριμπολόβλεβ τον επέλεξε. Χαμηλό μπάτζετ η Μονακό, θα πει κάποιος; Χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες και με τον Φαλκάο να είναι, μάλλον, για πούλημα η ομάδα του Πριγκιπάτου δεν θα έχει μεγάλη σχέση με την περυσινή.

Ο Ζαρντίμ ζητά μεταγραφές, όμως ο Αύγουστος τελειώνει και παίκτες δεν έρχονται. Επομένως θα πρέπει να πορευτεί με όσους έχει μέχρι να προκύψει μεταγραφή, με την κριτική προς το πρόσωπό του να έχει αρχίσει από νωρίς μετά την γκέλα στο "Λουί Ντε" από τη Λοριάν (1-2) στην πρεμιέρα του Σαμπιονά. Νέα απώλεια θα δυσκολέψει τη θέση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, έστω και στη δύσκολη έδρα των "γιρονδίνων". Η Μπορντό, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, πέρασε από το Μονπελιέ στην πρεμιέρα (0-1) και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι.

Η απουσία του τιμωρημένου Καρβάλιο δεν επηρεάζει πολύ, μια και δεν βρίσκεται ο αρχηγός σε καλή κατάσταση. Ο Τουλαλάν θα παίξει βασικός και η παρουσία του στα χαφ αναμένεται κομβική, επιστρέφει ο αμυντικός Ραγκί (ήταν τιμωρημένος στην πρεμιέρα), με το δίλημμα να είναι Μπερμπάτοφ ή Φαλκάο μπροστά. Ο Κολομβιανός συνδέεται τις τελευταίες ώρες με τη Λίβερπουλ και είναι άγνωστο το μέλλον του στη Μονακό! Αν ισχύει αυτό δύσκολα θα τον ρισκάρει ο Πορτογάλος. Η Μπορντό αποτελεί γερό τεστ για τους Μονεγάσκους, που δίνονται σε καλή απόδοση κι έχουν κίνητρο για τη νίκη.

Στην Αυστρία η Αούστρια Βιέννης είναι χωρίς νίκη και η έξοδος στο Γκρατς, με τη Στουρμ, αποτελεί μονόδρομος επιτυχίας για τους "μωβ", που απέναντι σε μία εξίσου προβληματική ομάδα πληρώνουν δελεαστικά. Στο Κύπελλο Γερμανίας η Λειψία είναι μία κατηγορία κάτω από την Πάντερμπορν της Μπουντεσλίγκας, όμως το ρόστερ της είναι ανώτερο και η πρόκριση στην επόμενη φάση σούπερ δέλεαρ για την ομάδα που χορηγείται από τη Red Bull και ήδη είναι από τα φαβορί για άνοδο στο μεγάλο πρωτάθλημα της χώρας τη νέα σεζόν! Δίκαιο φαβορί.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

388. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 2 (2,55)
410. ΛΕΙΨΙΑ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: 1 (2,00)
425. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΟΝΑΚΟ: 2 (2,15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x