Επικαιρότητα

Από τη χαρά στην τραγωδία - Θρήνος για τη 15χρονη που πνίγηκε στην πισίνα

Η Laura μόλις είχε ολοκληρώσει με επιτυχία τις εξετάσεις της στο σχολείο και απολάμβανε τις διακοπές της στη Σταλίδα με τους γονείς της...

Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Wicklow με την είδηση του θανάτου της 15χρονης Laura Dempsey που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Σταλίδα όπου έκανε διακοπές με την οικογένεια της.

Στο ιστιοπλοϊκό όμιλο του Greystones οι σημαίες χτες κυμάτιζαν μεσίστιες σε ένδειξη πένθους για την 15χρονη που ήταν ενεργό μέλος στης ιστιοπλοϊκής ομάδας νέων του ομίλου.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στην πισίνα του ξενοδοχείου την Κυριακή το απόγευμα. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς η κοπέλα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η Laura μόλις είχε ολοκληρώσει με επιτυχία τις εξετάσεις της στο σχολείο και απολάμβανε τις διακοπές της στη Σταλίδα με τους γονείς της.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Δουβλίνου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια : Με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο της Laura Demsey. Στην οικογένεια της εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια και προσευχόμαστε να ξεπεράσουν την τραγική τους απώλεια. Η Laura ήταν τριτοετής μαθήτρια στο Temple Carrig School και είχε ολοκληρώσει με επιτυχία της εξετάσεις της."

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες για το θάνατο της 15χρονης συνεχίζονται από τις αρχές. Σύμφωνα με την αναφορά του ιατροδικαστή για το θάνατο της κοπέλας η 15χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά την τραγωδία ενώ προγραμματίστηκε η διενέργεια αυτοψίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου εξωτερικών της χώρα η Ιρλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα προσέφερε βοήθεια στην οικογένεια της 15χρονης.

Πηγή: cretalive

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x