Επικαιρότητα

Αποκάλυψη πιλότου: Ρωσικά MIG μπορούν να καταρρίψουν δορυφόρους

Βίντεο επίδειξης με MIG που πετά στη στρατόσφαιρα - Τα μαχητικά μπορούν να κουβαλήσουν έως και 4 πυραύλους μακράς εμβέλειας και μεγάλης ισχύος R-33

Μαχητικά αεροσκάφη που μπορούν να πετάξουν στη στρατόσφαιρα και φέρουν πυραύλους, οι οποίοι διαθέτουν την ισχύ και την τεχνολογία να καταρρίψουν ακόμη και δορυφόρους, υποστηρίζει πως περιλαμβάνει στο οπλοστάσιό της η ρωσική στρατιωτική μηχανή.

Ο διοικητής της αεροπορικής βάσης στο Κοτίλοβο, μιλώντας στη ρωσική τηλεόραση, υποστήριξε ότι τα MIG-31 μπορούν να κουβαλήσουν τουλάχιστον 4 μακράς εμβέλειας πυραύλους υψηλής ισχύος, R-33, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν ολοσχερώς δορυφόρους.

Εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους για τις δηλώσεις του Ρώσου διοικητή, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δηλαδή η πτήσεις αεροσκαφών στη στρατόσφαιρα και η κατάρριψη δορυφόρων, φερόταν να έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολλές δεκαετίες.

Η ρωσική τηλεόραση παρουσίασε και βίντεο, από κάμερα που βρίσκεται στο πιλοτήριο ενός MIG, το οποίο πετά στη στρατόσφαιρα με μεγάλη ταχύτητα...



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x