sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ sportfm.gr: Τα γράμματα των προπονητών της Superleague στον… Άι- Βασίλη

Το sportfm.gr και ο Γρηγόρης Ποζιός μετά από «έρευνα» και συνεργασία με μυστικές υπηρεσίες, σας παρουσιάζουν τα γράμματα των 16 προπονητών της Supeleague στον Άγιο Βασίλη γνωστά και ως Santa-leaks

«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη…» αυτό είναι το κλισέ με το οποίο όλα τα παιδάκια αρχίζουν το γράμμα τους προς τον παχουλό κυριούλη που φέρνει τα δώρα την Πρωτοχρονιά. Η συνέχεια του γράμματος αλλάζει από παιδί σε παιδί.

Άλλο παιδί ζητάει τάπλετ, άλλο ποδήλατο, άλλο τρενάκι (αλήθεια ποιο παιδί ζητάει τρενάκι πλέον;) Ποιος είπε όμως ότι ο Άγιος Βασίλης είναι μόνο για τα παιδιά και όχι για τους μεγάλους;

Ποιος είπε μάλιστα ότι οι προπονητές των ποδοσφαιρικών ομάδων δεν έχουν και εκείνοι τις δικές τους επιθυμίες ενόψει της νέας χρονιάς και της μεταγραφικής περιόδου.

Εμείς στο sportfm.gr κάναμε ρεπορτάζ, συναναστραφήκαμε με την σκοτεινή μαφία των ξωτικών και με τη βοήθεια των ταράνδων (των οποίων δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα ονόματα, κυρίως επειδή δεν τα ξέρουμε) υποκλέψαμε τα γράμματα που έστειλαν οι 16 προπονητές των ομάδων της Superleague στον Άγιο Βασίλη και σας τα παρουσιάζουμε… Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Α!

Ολυμπιακός: Πάουλο Μπέντο
«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, ήμουν καλό παιδί όλη τη χρονιά. Πήρα τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και η ομάδα δεν ήξερε που πατούσε και που βρίσκεται. Το πώς τα κατάφερα μέχρι εδώ δεν το ξέρω καλέ μου Άγιε… θα ήθελα από σένα να συνεχιστεί η ρέντα μου και φυσικά το να πηγαίνουν τόσο χάλια οι άλλοι γιατί βλέπω κάποιοι προσπαθούν να με ρίξουν από την καρέκλα μου. Ά! και να μου προσέχεις το Σεμπά.
Υ.Γ Στείλε και έναν Ανσαριφάρντ να’χουμε»


Ξάνθη: Ρασβάν Λουτσέσκου
«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, διανύω στην Ξάνθη την τρίτη μου σεζόν, έχει πολύ κρύο εδώ πάνω αλλά αντέχω. Καλή ομαδούλα μου λένε ότι έχω φτιάξει αλλά θα ήθελα για δωράκι να με βοηθήσεις να διατηρήσω το καλό σερί να βγάλω την ομάδα Ευρώπη και το καλοκαιράκι να πάω επιτέλους σε μια μεγάλη ομάδα, τόσες ακούω ότι με θέλουν κάθε λίγο και λιγάκι…»

Παναθηναϊκός: Μαρίνος Ουζουνίδης
«Γεια σου Άγιε Βασίλη. Κοίταξε να δεις εγώ πρόσφατα πήρα τον Παναθηναϊκό, δώρο ήταν μετά τη νίλα που έφαγα το καλοκαίρι αλλά δε φτάνει. Ξέρω χρειάζομαι και άλλα δώρα για να μπορέσω να φτιάξω την ομάδα όπως θέλω, δηλαδή να αποδεσμευτούν 10 και να έρθουν άλλοι 10. Ας αρκεστούμε με μερικά απλά για αρχή, έναν Ανσαριφάρντ ας πούμε, και αν στον έχει ζητήσει και κανένας άλλος σκέψου ρε συ Άγιε ποιος τον έχει περισσότερο ανάγκη. Διώξε και τα νεύρα από την ομάδα και αν σου έχει ξεμείνει κανένα στόπερ εδώ είμαι. Μη με ξεχάσεις».

Πανιώνιος: Βλάνταν Μιλόγεβιτς
«Καλέ μου, υπέροχε Άγιε Βασίλη που είσαι τόσο αγαπητός και τόσο γλυκός ένα μόνο σου ζητώ μη μου πάρεις τον Ανσαριφάρντ. Όχι τώρα που έχω στρώσει την ομάδα και ανεβαίνω! Επειδή ακούω από εδώ και από εκεί ότι τον θέλουν όλοι, μην κάνεις κανα χαζό. Εδώ μια χαρά είναι ο Ιρανός στην πλατεία. Σκέψου και τον ίδιο βέβαια. Είδες τι έπαθε πέρυσι ο Μπουμάλ. Να πάει και ο Καρίμ σε μεγάλη και να έχει τραυματισμό; Κρίμα είναι.
Α! Βάλε και λίγο μυαλό σε αυτό τον Μασούντ!»


ΑΕΚ: Ζοσέ Μοράις
«Κοίτα να δεις Papai Noel μου εδώ στην ΑΕΚ όλα καλά είναι αλλά να… κάνε κάτι με την τύχη μας. Δηλαδή έχουμε χάσει βαθμούς με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους. Οπότε αυτό που θα σου ζητήσω είναι τύχη γκολ και νίκες! Τώρα αν βρεις και έναν επιθετικό κανονικό εκεί ανάμεσα στις στίβες με τα παιχνίδια τύλιξε τον και στείλτον στα Σπάτα, θα στείλω τον Πέκχαρτ να τον περιμένει»

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιάννης Πετράκης
«Άγιε μου Βασίλη εγώ καλό παιδί ήμουν και την ομάδα ψηλά τη διατηρώ παρά μερικές ατυχίες τελευταία. Θα μπορούσα να ζητήσω πολλά αλλά γνωρίζεις ότι με τα λίγα κάνω ομάδες και αφήνω πίσω άλλες με υψηλότερα μπάτζετ. Από παίκτες ένα 8αράκι να έχω έξτρα λύση θέλω γιατί αλλιώς είμαι κομπλέ. Θα δεις ότι στο τέλος θα τη βγάλω και την ομάδα Ευρώπη. Αν μπορείς όμως κάνε κάτι με το γήπεδο Αϊ Βασίλης εσύ, Χριστο- Βασίλης ο πρόεδρος, βρείτε μια άκρη!»

Ατρόμητος: Γιώργος Κορακάκης
«Καλησπέρα Άη Βασίλη. Ημουν καλό παιδί, άριστος μαθητής και χωρίς να έχω κάποιο αλλαντικό να τρώω! Την ομάδα την έβγαλα από τη δύσκολη θέση αλλά θέλω να την πάω πιο ψηλά. Καλός ο Πλατέλλας, καλός και ο Κυριακίδης αλλά φέρε και εσύ έναν να βοηθήσει στο σκοράρισμα… εεε… φανταστικέ Άγιε (Σπανέ) Βασιλη».

ΠΑΟΚ: Βλάνταν Ίβιτς
«Ναι γεια σας… Χρόνια πολλά από Θεσσαλ(λλλ)ονίκη στέλνω γράμμα. Άκου να δεις «ερυθρόλευκε Άγιε…. ή μήπως είναι τυχαίο» γιατί δεν παίρνει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα; Γιατί ο συνονόματός σου, Κλάους δε βάζει πια γκολ; Να ξέρεις έχουμε Άγιο Δημήτριο εμείς εδώ και του έχω ήδη ζητήσει να μεγαλώσει λίγο τις εστίες, πολλά τα δοκάρια! Αν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ Άγιε Βασίλη, να πάρεις όχι να φέρεις. Πάρε κανένα κιλό από αυτά του Μπίσεσβαρ, δε θα χωράει στον πάγκο μετά τις γιορτές με τα μελομακάρονα και τις δίπλες»!

Παναιτωλικός: Γιάννης Ματζουράκης
«Καλησπέρα Άγιε Βασίλη. Εδώ στο Αγρίνιο όλα καλά μια χάρη θέλω μόνο γιατί έχουμε θεματάκι στο σκοράρισμα. Τώρα που θα μοιράζεις τα δώρα με το έλκηθρο, όταν θα περνάς πάνω από την Αργεντινή τσέκαρε κανέναν επιθετικό. Πως ήταν ο Βιγιαφάνες και ο Μαρτίνες; Ένα τέτοιο πράγμα. Πες του μάλιστα πόσο ωραίο είναι το Αγρίνιο το χειμώνα μπας και ψηθεί. Αν βρεις και δεύτερο ακόμα καλύτερα γιατί βλέπω ότι αν έρθει καλή πρόταση για τον Ουάρντα θα μας χαιρετήσει και αυτός. Φέρτον εσύ και θα αφήσω εγώ στο τζάκι γλυκό καρυδάτο να σε περιμένει!»

Πλατανιάς: Γιώργος Παράσχος
«Αγαπημένε Άγιε Βασίλη, εγώ θα ήθελα ασούμε έναν επιθετικό ασούμε που να τα βάζει όμως. Έναν επιθετικό ρε συ Βασίλη ασούμε. Το λέω παντού όπου σταθώ και όπου βρεθώ ασούμε. Σε κάθε συνέντευξη Τύπου έναν επιθετικό ζητάω ασούμε. Μου φέρανε χθες αυτό τον Σίγκνεβιτς αλλά τα βάζει; Βάλε έναν ακόμα δώρο ασούμε. Επίσης δε με πάει η διαιτησία εφέτος ασούμε, λίγο καλύτερες διαιτησίες ασούμε, μην έχουμε και κανένα θέμα στο τέλος του πρωταθλήματος και τρέχουμε… ασούμε».

Κέρκυρα: Μιχάλης Γρηγορίου
«Να’σαι καλά Άγιε μου Βασίλη εγώ δε θέλω κάτι όλα καλά είναι εδώ στο νησί. Την παραμονή εύκολα ή δύσκολα θα την πάρουμε. Μόνο με τον Τουράμ έχε λίγο το νου σου μη τυχόν και φύγει πριν το καλοκαίρι και έχουμε άλλα».

Λεβαδειακός: Ράτκο Ντόστανιτς
«Last Christmas σου ζήτησα ηρεμία στην ΑΕΛ που ήμουν και μετά από ένα μήνα έφυγα. Μη γίνουν τα ίδια εδώ στη Λειβαδιά καλέ μου Άγιε Βασίλη. Το πράγμα πηγαίνει ωραία μέχρι στιγμής με τον κ. Κομπότη. Άμα θες να μου φέρεις και τον Μίλος Στόιτσεφ που τον είχα και παίκτη στον Ερυθρό Αστέρα και με ξέρει και τον ξέρω ακόμα καλύτερα ή μήπως πιο εύκολα να το ζητήσω από τον ίδιο τον κ. Γιάννη; »

Αστέρας Τρίπολης: Δημήτρης Ελευθερόπουλος
«Άγιε μου Βασίλη είναι γνωστό το ερυθρόλευκο παρελθόν μου και ξέρω ότι μου έχεις μια συμπάθεια. Στον Αστέρα τα πράγματα είναι δύσκολα η χρονιά δεν πάει καλά, φάσεις κάνουμε αλλά γκολ δε βάζουμε ούτε με αίτηση! Πολλές φορές στις προπονήσεις κάθομαι εγώ τέρμα που έχω να παίξω από πριν σταματήσω την καριέρα μου και ούτε τότε τα βάζουνε οι επιθετικοί μου. Ξέρω όλοι επιθετικούς ψάχνουν και εγώ πήρα και ένα Μανιά αλλά δε φτάνει τι να κάνω ο έρμος; Δέκα γκολ σε 140 τελικές έχουμε. Ωχ και έναν αντι – Κουρμπέλη ξέχασα!»

ΑΕΛ: Σάκης Τσιώλης
«Γεια σου Άγιε μου Βασίλη για μένα δώρο ήταν ότι επέστρεψα στην αγαπημένη μου ΑΕΛ αλλά για αυτό ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια. Τώρα ενόψει μεταγραφών αν και έχω ήδη υπογράψει τέσσερις παίκτες, θέλω και κάποια επιθετικά χαφ σαν αυτά που είχα κάποτε στον Αστέρα Τρίπολης. Άντε μήπως και έρθει η πρώτη νίκη Άγιε Βασίλη μου γιατί από ισοπαλία σε ήττα και από ήττα σε ισοπαλία είναι η ΑΕΛ και χαρά δεν έχω δει ακόμα. Κράτα μου και ήρεμο τον πρόεδρο όμως γιατί αν του γυρίσει το μάτι θα φύγω και θα το μάθω από κανένα δημοσιογράφο όπως ο Αναστασιάδης»

Βέροια: Θωμάς Γράφας
«Αγαπημένε μου Άγιε στη Βέροια έχει κρύο πολύ, λεφτά δεν υπάρχουν πολλά, παίκτες φεύγουν και παίκτες… πάλι φεύγουν. Να μείνει η ομάδα στην κατηγορία μόνο θέλω από σένα. Θα μου πεις γιατί το ζητάω από σένα; Εεε μόνο με θαύμα μας βλέπω να σωνόμαστε, οπότε Άγιος είσαι συ, νομίζω ότι είσαι ο καταλληλότερος. Όχι; »

Ηρακλής: Σάββας Παντελίδης
«Τι να σου πρωτοζητήσω καλέ μου Άγιε Βασίλη; Να μη φύγουν κάποιοι παίκτες; Να έρθουν κάποιοι καλοί; Να τα βρουν οι οπαδοί με τη διοίκηση; Εγώ λέω να μιλήσεις και με τους άλλους αγίους να βάλετε ένα χεράκι μπας και βγάλει τη χρονιά η ομάδα…»

Όλα τα παραπάνω είναι προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.


Γρηγόρης Ποζιός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x