Τένις

Αποκλείστηκε από το US Open η Μαρία Σαράποβα

Εκτός συνέχειας του US Open έμεινε η Μαρία Σαράποβα, καθώς ηττήθηκε και αποκλείστηκε από την Ισπανίδα, Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο.

Μετά τον αποκλεισμό του Ρότζερ Φέντερερ στο US Open, αποχαιρέτησε την διοργάνωση και η Μαρία Σαράποβα, η οποία ηττήθηκε από την Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο με 6-4, 6-3 σετ.

Ήταν η πρώτη ήττα σε βραδινό ματς στο Αμερικανικό Όπεν για την Σαράποβα, μετά από 22 σερί επιτυχημένα παιχνίδια ενώ η δεύτερη νίκη της Σουάρεζ Ναβάρο σε έξι αναμετρήσεις με τη 31χρονη Ρωσίδα στο tour.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει περάσει σε προημιτελικά κάποιου σημαντικού τουρνουά, από την ημέρα που επέστρεψε από την τιμωρία της για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η Ισπανίδα Ναβάρο (Νο 24) αν και βρίσκεται πιο χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη από την Ρωσίδα πρωταθλήτρια (Νο 24), κατάφερε να σταθεί «εμπόδιο» στην πορεία της Σαράποβα και πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά.

Ψυχολογικό αβαντάζ στην αντίπαλο της έδωσαν τα λάθη της Σαράποβα, μετρώντας 38 αβίαστα λάθη, οχτώ εκ των οποίων ήταν ντάμπλ φολτς.

Επόμενος αντίπαλος στα προημιτελικά για την 30χρονη Ισπανίδα είναι η εκρηκτική Μάντισον Κις, την οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ σε τρεις αναμετρήσεις.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x