Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Απόλυτη ευκαιρία για αγγλικούς τελικούς και στις δύο διοργανώσεις

Η κλήρωση των προημιτελικών αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα για αγγλικούς τελικούς και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη Λίβερπουλ και τη Σίτι να είναι φαβορί να περάσουν στα ημιτελικά.

Η κλήρωση των προημιτελικών αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα για αγγλικούς τελικούς και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη Λίβερπουλ και τη Σίτι να είναι φαβορί να περάσουν στα ημιτελικά, ενώ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει πολύ δύσκολο έργο με τη Μπαρτσελόνα.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Άρσεναλ μπορεί να είναι σε μειονεκτική θέση απέναντι στη Νάπολι, ωστόσο, για μένα παραμένει το φαβορί, τη στιγμή που η Τσέλσι θα έχει δυο εύκολα βράδια απέναντι στη Σλάβια Πράγας.

Οι Τσέχοι μπορεί να έκαναν μια επική πρόκριση απέναντι στη Σεβίλλη, ωστόσο, υπολείπονται πολύ σε ποιότητα με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ως αντίπαλο...

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, στο Μπακού να έχουμε μια αγγλική κόντρα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, που θα επιβεβαιώνει τη δυναμική που έχει η Πρέμιερ Λιγκ απέναντι σε όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Άλλωστε, οι έξι μεγάλες δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου συνεχίσουν ακάθεκτες, την ίδια ώρα που οι Γερμανοί είναι εξαφανισμένοι και οι Ισπανοί διαθέτουν μόνο τη Μπαρτσελόνα ως βαρύ χαρτί, και τη Βιγιαρεάλ στο Γιουρόπα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x