Πόλο

Απόλυτος Ολυμπιακός κόντρα στη Βουλιαγμένη

Δεύτερη νίκη επί της Βουλιαγμένης πήρε ο Ολυμπιακός με 10-9 και τερμάτισε με το απόλυτο στην κορυφή του Α’ ομίλου της πρώτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών, κρατώντας το πλεονέκτημα έδρας για τη συνέχεια.

Μεγάλη νίκη με 10-9 επί της Βουλιαγμένης πήρε ο Ολυμπιακός στο φινάλε της πρώτης φάσης του πρώτου ομίλου της Α1 πόλο γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες έκαναν το «2Χ2» επί του ΝΟΒ για φέτος και διατήρησαν την κορυφή του ομίλου, που τους στέλνει στη δεύτερη φάση με το πλεονέκτημα της έδρας.

Τα ματς των δύο ομάδων για τη δεύτερη φάση έχουν προγραμματιστεί για τις 9, 12 και (αν χρειαστεί) 16 Δεκεμβρίου, με τις αναμετρήσεις να αναμένονται συναρπαστικές.

Στο σημερινό ματς, ο ΝΟΒ ήταν αυτός που προηγήθηκε (2-0), όμως ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο οκτάλεπτο και με το επιμέρους 4-0, έκανε το 5-2 μέχρι το ημίχρονο.

Οι ερυθρόλευκες κράτησαν το προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο, με τη Βουλιαγμένη να αντιδράει στην τελευταία περίοδο, μειώνοντας τρεις φορές στο γκολ, χωρίς να καταφέρνει να ισοφαρίσει.

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-0, 2-2, 3-5.
Ολυμπιακός (Κώστας Χατζηδάκης): Διαμαντοπούλου Χρ., Πλευρίτου Ελ. 1, Φουντωντού, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μαργαρίτα 1, Έμολο 1, Πλευρίτου Βασιλική 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου
Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 3, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Βασιλική 2, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Παναγιώτα, Νίνου Ειρήνη.

Από έναν βαθμό πήραν ΑΝΟ Γλυφάδας και Εθνικός, μετά το μεταξύ τους 10-10 στο φινάλε της α’ φάσης.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, ο ΑΝΟΓ είχε σταθερά προβάδισμα ενός γκολ, με τον Εθνικό να ισοφαρίζει. Η ομάδα του Πειραιά παραλίγο να πάρει τη νίκη δύο λεπτά πριν το φινάλε, όταν πέρασε μπροστά (10-9), όμως η Ελληνιάδη ισοφάρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς και έδωσε τον βαθμό στον ΑΝΟΓ.

Η ισοπαλία δεν άλλαξε την κατάταξη, με τον Εθνικό να καταλαμβάνει τελικά την τρίτη θέση και τον ΑΝΟΓ την τελευταία, με μόλις έναν βαθμό. Και οι δύο ομάδες πάντως θα ξεκινήσουν από το «0» τη δεύτερη φάση, στην οποία δημιουργείται νέος όμιλος μαζί με τους Ρέθυμνο και ΝΕ Πατρών (πρώτος και δεύτερους Β’ ομίλου).

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 1-2, 3-3.
ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πυρπιρής): Αρχοντάκη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 3, Λούδη 3, Μαμόγλου 1, Κόλλια 1, Παπαναστασίου, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου 1, Ντάσιου 1, Καρίτσα, Κοντονή, Γιαννοπούλου.
Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 1, Δουρέκα Αδ., Βάσιλα, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Κούβδου Ν., Λογοθέτη, Νιαρχάκου 4, Φραγκιουδάκη, Κοντογιάννη 4, Τζούκα, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη.

Αναλυτικά, η έκτη αγωνιστική του Α’ ομίλου:
ΑΝΟ Γλυφάδας-Εθνικός Πειραιά 10-10
(3-3, 3-2, 1-2, 3-3)

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 10-9
(1-2, 4-0, 2-2, 3-5)

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου:
1. Ολυμπιακός (94-33) 18
2. ΝΟ Βουλιαγμένης (78-45) 12
3. Εθνικός Πειραιά (43-91) 4
4. ΑΝΟ Γλυφάδας (36-82) 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x