Πόλο

Απόλυτος Ολυμπιακός

Ένας εντυπωσιακός Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 15-3 τη Βουλιαγμένη, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών και διατήρησε το απόλυτο, μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 15-3 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό, στο κλασικό μεγάλο ντέρμπι που «άνοιξε την αυλαία» της έβδομης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών και διατήρησε πανηγυρικά το απόλυτο στη διοργάνωση και την κορυφή, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους «μπέμπηδες». Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν έτοιμοι για το σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Πριμόργιε Ριέκα για την Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός είχε βασικό όπλο την απροσπέλαστη άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση και κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με 11-0. Ο ΝΟΒ δεν μπόρεσε να βρει λύσεις επιθετικά και δεν σκόραρε για σχεδόν τρία οκτάλεπτα.

Για τον Ολυμπιακό πρώτοι σκόρερ ήταν οι Γιάννης Φουντούλης και Βλαχόπουλος, που πέτυχαν από 4 γκολ, ενώ την επανεμφάνισή του έκανε ο μέχρι πρότινος Γούνας.


Οκτάλεπτα: 0-4, 0-4, 1-3, 2-4

ΝΟΒ: Καπότσης 3

ΟΣΦΠ: Μυλωνάκης 1, Γούνας 1, Γ.Φουντούλης 4, Σμιθ 1, Ποντικέας 1, Ντόσκας 1, Κολόμβος 1, Γεννηδουνιάς 1, Βλαχόπουλος 4


Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως: «Σίγουρα, είναι πολύ πιο δύσκολο και σημαντικό, από πλευράς βαθμολογικής, το παιχνίδι του Σαββάτου, από ότι το σημερινό. Μας περιμένει σε λίγες ημέρες το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για το Champions League και θέλουμε οπωσδήποτε να το πάρουμε για να αρχίσουμε να… προχωράμε προς τα πάνω. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν ακατάλληλες για όλους.

Το γεγονός ότι παίζουμε το Σάββατο ένα σοβαρό ευρωπαϊκό παιχνίδι κράτησε συγκεντρωμένους τους παίκτες που δεν ήθελαν να κάνουν λάθη και να χαρίζονται. Η άμυνά μας είναι το μεγάλο μας "όπλο", σίγουρα η ποιότητα στην επίθεση είναι δεδομένη και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x