Ελλάδα

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κηφισιάς

Μόνο χρηματική ποινή επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Παναθηναϊκό, ενώ απέρριψε την ένσταση της ΑΕΝΚ για το μεταξύ τους αγώνα, όπως έκανε και για αυτή του ΚΑΟΔ για το ματς με τα Τρίκαλα.

Δεν έκανε αποδεκτούς τους ισχυρισμούς της Νέας Κηφισιάς ο Αθλητικός Δικαστής και απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τη 14η αγωνιστική της Basket League ο σύλλογος των βορείων προαστείων, καθώς θεώρησε πως δεν έπρεπε να ανανεωθεί ο χρόνος επίθεσης του Παναθηναϊκού σε άστοχο σουτ του Σλότερ και, ενώ το σκορ ήταν 66-69, ενάμιση λεπτό πριν το τέλος του αγώνα.

Ακόμα, για τον εν λόγω αγώνα τιμώρησε με πρόστιμο 800€ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για χρήση καπνογόνου από μερίδα των φιλάθλων του.

Επίσης, δεν έκανε αποδεκτή την ένσταση που κατέθεσε ο ΚΑΟΔ εναντίον των Τρικάλων.


Αναλυτικά, οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«12/29-1-2015

Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Απορρίπτεται η ένσταση της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., της 26-1-2015, ως απαράδεκτη.


11/29-1-2015

ΚΑΟΔ

Απορρίπτεται η ένσταση της Κ.Α.Ο. ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Κ.Α.Ο ΔΡΑΜΑΣ, της 24-1-2015, ως απαράδεκτη.


10/29-1-2015

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝAΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση ενός καπνογόνου) πρόστιμο 800,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Α.Ε.Ν ΚΗΦΙΣΙΑΣ της 26-1-2015
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x