Τένις

Αποσύρεται από τα ασιατικά τουρνουά ο Ναδάλ!

Την απόσυρσή του από τα τουρνουά του Πεκίνου και της Σανγκάης ανακοίνωσε μέσω των social media ο Ράφαελ Ναδάλ λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Νοκ- άουτ λόγω τραυματισμού στο γόνατο τέθηκε ο Ράφαελ Ναδάλ από το «China Open» και το «Masters» της Σανγκάης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media.

Ο Ισπανός τενίστας και No1 της παγκόσμιας κατάταξης, ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από πόνους στο γόνατο σε σημείο που αποσύρθηκε από τον ημιτελικό του αμερικανικού Όπεν.

Πλέον, δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στο τουρνουά του Πεκίνου, ούτε να διεκδικήσει το «Masters» της Σανγκάης, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Η ανακοίνωση του Ναδάλ στο Twitter:

«Καλησπέρα σε όλους. Όπως ήδη γνωρίζετε εγκατέλειψα τον αγώνα των ημιτελικών στο Αμερικανικό Όπεν και ήμουν στη Βαρκελώνη, περιμένοντας τους γιατρούς να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται το γόνατό μου. Μιας και οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν είναι κάτι καινούργιο, αποφασίσαμε με την προπονητική μου ομάδα να μην συμμετάσχω στην ασιατική περιοδεία ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά στο γόνατό μου»




«Ζητώ συγγνώμη γιατί δεν θα μπορέσω να είμαι στην Κίνα μαζί με όλους τους θαυμαστές μου που είναι πολλοί, αλλά και με τους διοργανωτές των τουρνουά του Πεκίνου και της Σανγκάης που πάντα πρόσεχαν εμένα και την ομάδα μου».




Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x