Πόλο

«Αποχαιρέτησε» τον Ολυμπιακό η Εμολο

Δε θα αγωνιστεί για τέταρτη σεζόν στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού η Τζούλια Εμολο.

Η Ιταλίδα διεθνής περιφερειακός των νταμπλούχων Ελλάδος «αποχαιρέτησε» της «ερυθρόλευκες» την Πέμπτη με μήνυμα που ανάρτησε στα social media, αφού θα επιστρέψει στην πατρίδα της για να αγωνιστεί ξανά εκεί, αφού έπιασε δουλειά ως αστυνομικός.

Στα τρία χρόνια της στο «Πέτρος Καπαγέροφ», η Εμολο κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Ελλάδας, 1 Κύπελλο και 1 ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά, το μήνυμά της Ιταλίδας: «Ένα απλό ευχαριστώ δεν πρόκειται να είναι αρκετό. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν απίθανα. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, σπουδαίες αθλήτριες, σπουδαίες γυναίκες. Μπορώ να πω ότι τώρα εδώ στην Ελλάδα έχω τη δεύτερη οικογένειά μου. Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν αυτήν τη στιγμή της ζωής μου μοναδική, τον πρόεδρο, τον τιμ μάνατζερ, τον φυσιοθεραπευτή, τον βοηθό προπονητή.

Ευχαριστώ τον προπονητή μου, που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για αυτό το κλαμπ και πίστεψε σε μένα. Ευχαριστώ όλες τις συμπαίκτριες μου. Από όλες έμαθα κάτι. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που είναι η ψυχή αυτού του συλλόγου. Θα κρατήσω τα πάντα στην καρδιά μου και θα είμαι κόκκινη για πάντα, γιατί αν είσαι κόκκινη μία φορά, θα είσαι για όλη σου τη ζωή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x