Πόλο

Αποχωρήσεις και μεταγραφή στο πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης

Την αποχώρηση πέντε παικτών ανακοίνωσε την Τρίτη η ανδρική ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ανακοίνωσε τη λύση των συμβολαίων των Γιώργου Φωκά, Ιάσονα Γρηγοριάδη, Γιάννη Παπάκου, Θοδωρή Καστανάκη και Τζόρτζιε Λέκιτς.

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Ριζούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσάντσελορ Ραμίρεζ για τον επόμενο χρόνο. Ο 24χρονος Αμερικανός αμυντικός αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο UCLA της πατρίδας του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

"Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον διεθνή με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, Chancellor Ramirez, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Chancellor Ramirez γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1994, είναι αμυντικός και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της χώρας του με την ομάδα του Πανεπιστημίου UCLA από το 2013 μέχρι το 2017.

Την περίοδο 2017-18 έπαιξε στην Serie Α1 στην Ιταλία με την ομάδα της Posilipo.

Είναι μέλος της εθνικής ανδρών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από το 2014 και με την οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο υδατοσφαίρισης (FINA CUP) που θα γίνει στο Βερολίνο, 11-16 Σεπτεμβρίου 2018.

Καλωσορίζουμε τον Chancellor Ramirez στην οικογένεια του Απόλλωνα".

"Ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της συνεργασίας του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με τους αθλητές Φωκά Γιώργο, Γρηγοριάδη Ιάσονα, Παπάκο Γιάννη, Καστανάκη Θοδωρή και Lekic Djordje, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας.

Τους ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους, καθώς, συνέδεσαν το όνομα τους με την πολύ καλή πορεία της ομάδας μας στην πρώτη συμμετοχή της στην Α1 Εθνική κατηγορία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσωπική και αθλητική τους πορεία.

Ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στον αρχηγό της ομάδας μας, Χριστόφορο Δερμιτζάκη, που αποφάσισε να "κρεμάσει" το σκουφάκι, ολοκληρώνοντας την αθλητική του καριέρα.

Ο Χριστόφορος αγωνίστηκε στην ομάδα μας δύο χρόνια, το 2017 κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α2 και την άνοδο στην Α1 και το 2018 αρχηγός της ομάδας στην πρώτη παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική του ζωή και ευελπιστούμε να τον έχουμε σύντομα, από άλλο πόστο, κοντά στην ομάδα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x