Πόλο

Απτόητος στην ευρωπαϊκή πρωτιά ο Ολυμπιακός

Με νίκη συνέχισε την πορεία του στη φάση των ομίλων του Champions League το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου, που επιβλήθηκε 13-9 της Ντιναμό Μόσχας.

Μια ακόμα νίκη πήρε ο Ολυμπιακός, μια αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων του Champions League, με 13-9 επί της Ντιναμό Μόσχας.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν την πρωτιά του ομίλου πριν την έναρξη του ματς, μετά την ήττα της Μπαρτσελονέτα από την Μπρέσια (7-5), με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε τυπική διαδικασία το ματς.

Παρά την απουσία βαθμολογικού ενδιαφέροντος, το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου έδειξε τη δύναμή του, πετυχαίνοντας σπουδαία ανατροπή.

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς, και προηγήθηκαν 3-0, με τον Ομπράντοβιτς να μειώνει σε 3-1 πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου.

Μυλωνάκης και Δελακάς έφεραν το ματς στα ίσα (3-3), μετά από πέντε λεπτά παιχνιδιού στο δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ ο Μουρίκης ισοφάρισε εκ νέου στο γκολ της Ντιναμό για το 4-4.

Στα πενήντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου οι Ρώσοι επανέκτησαν το πρωτάθλημα, όμως για τελευταία φορά, αφού από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου ο ΦΟυντούλης ισοφάρισε, ενώ ο Γούνας έδωσε προβάδισμα στους ερυθρόλευκους (5-6). Η Ντιναμό κατάφερε να φέρει δύο φορές το ματς στα ίσα (6-6 και 7-7), με τους Μυλωνάκη και Γεννηδουνιά να φέρνουν για πρώτη φορά την ομάδα στο +2 (9-7).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η διαφορά άνοιξε για τον Ολυμπιακό, που βρήκε δίχτυα με του Γεννηδουνιά, Γούνα και Ομπράντοβιτς (12-8). Το σερί σταμάτησε η Ντιναμό στο 12-9, όμως ο Γεννηδουνιάς ήταν αυτός που είπε την… τελευταία λέξη, διαμορφώνοντας το τελικό 13-9.

Στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Μπαρτσελονέτα σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς για τους «ερυθρόλευκους», την Τετάρτη 9/5 στις 20:30.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 3-5, 1-4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x