Βόλεϊ

Απ’ τον Ολυμπιακό στην Παναχαϊκή ο Τακουρίδης

Παίκτης της Παναχαϊκής θα είναι την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Τακουρίδης, που αποχώρησε μετά από δύο χρόνια απ’ τον Ολυμπιακό. Κόντρα στην πρώην ομάδα του αναμένεται να παίξει το πρώτο του ματς.

Στην Παναχαϊκή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Τακουρίδης, όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος κεντρικός αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και ενσωματώθηκε σήμερα (Τρίτη 13/10) στο σύνολο των Πατρινών.

Μάλιστα, η διοίκηση κάνει αγώνα δρόμου για να εκδοθεί το δελτίο του και να δώσει το πρώτο του ματς με τη φανέλα της Παναχαϊκής κόντρα στους «ερυθρόλευκους» στο Ρέντη, στο νοκ άουτ ματς για το Λιγκ καπ.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαικης ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρόνου διεθνή κεντρικού, Γιάννη Τακουρίδη (2.00) για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο διεθνής παίκτης τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και την καριέρα του ξεκίνησε από τον Άρη Θεσσαλονίκης στον οποίο αγωνίστηκε από το 2003 ως το 2011 ενώ έχει περάσει από Φοίνικα Σύρου (2012-14) και Ηρακλή (2011-12).

Ο έμπειρος παίκτης θα βρίσκεται το απόγευμα της Τρίτης στην Πάτρα για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και από την Τετάρτη θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Παναχαϊκής.

Η διοίκηση έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε μέχρι την Παρασκευή να έχει εκδοθεί το δελτίο του και να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Λυκούδη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του league cup “Ν. Σαμαράς”
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x