Χάντμπολ

Αρβανίτης στον ΣΠΟΡ FM: «Καυτή έδρα οι Τούρκοι, δεν θα μας επηρεάσει»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής χάντμπολ για το σημερινό παιχνίδι με την Τουρκία, όπως έδειξαν σε δηλώσεις τους ο Γιάννης Αρβανίτης και ο Παναγιώτης Νικολαΐδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Έτοιμοι για μία μεγάλη «μάχη» είναι οι παίκτες της Εθνικής χάντμπολ για το σημερινό παιχνίδι με την Τουρκία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του EURO 2020, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αρβανίτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η «γαλανόλευκη» θα καταφέρει να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα μέσα στην Εσκισεχίρ, σε μία δύσκολη έδρα, και εξέφρασε την άποψη ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Αρβανίτης στην εκπομπή «Sports Club» με την Βαλεντίνα Νικολακοπούλου και την Εύα Ζαχαριουδάκη

Για το σημερινό παιχνίδι: «Θεωρώντας πως στο παιχνίδι στην Κοζάνη δεν αποδώσαμε αυτό που μπορούμε, σήμερα θα είμαστε ανταγωνιστικοί και πάλι. Σε μία έδρα των Τούρκων που έχουν το πλεονέκτημα. Η διάθεσή μας είναι καλή, έχουμε διαβάσει καλά το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Η έδρα των Τούρκων είναι καυτή, αλλά δεν πιστεύω ότι δεν θα τους επηρεάσει ιδιαίτερα».

Για την εικόνα του αγώνα: «Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι. Στην Κοζάνη κάποια στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωση και την ενέργειά μας. Είμαι σίγουρος ότι δεύτερη φορά δε θα συμβεί το ίδιο και θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τις ελπίδες για συμμετοχής: «Βλέπουμε ότι έχει ανακατευτεί λίγο ο χάρτης στην Ευρώπη. Βλέπουμε ομάδες που κάποτε ήταν φαβορί να χάνουν και εμείς έχουμε κάνει μία τέτοια νίκη. Έχουμε δικαίωμα να κάνουμε και άλλες τέτοιες νίκες, οπότε μία νίκη επί της Τουρκίας μας δίνει επιπλέον πιθανότητα. Τίποτα όμως δεν τελειώνει εδώ».

Για τα πλάνα του: «Όλοι έχουμε δώσει βάση στις λεπτομέρειες, σε εκείνα που διαφοροποίησαν το τελικό σκορ του αγώνα».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Νικολαΐδης υπογράμμισε: «Θα ξεκινήσω από το γεγονός πως θέλουμε βαθμούς στην Κοζάνη ή την Τουρκία. Γνωρίζουμε πως η έδρα είναι δύσκολη, όμως έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Θα κριθεί στη λεπτομέρεια το παιχνίδι και θεωρώ ότι μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη από εδώ. Χρειάζεται προσοχή στην άμυνα, σε κάποια σημεία κλειδιά για τους Τούρκους, όπως επίσης και στη συγκέντρωση. Θα είναι ένα ντέρμπι όπως και να έχει, και θα κριθεί στις λεπτομέρειες και αυτό το παιχνίδι. Το κλίμα μεταξύ μας είναι απίστευτο, είναι πραγματικά είναι καλό και θέλουμε να βγάλουμε και στον αγωνιστικό χώρο αυτό το γεγονός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x