Betmasters

Άρης για να γουστάρεις: Ανίκητος στο Βικελίδης

Το μεγάλο όπλο του Άρη στη φετινή του πορεία είναι η έδρα του και μένει να φανεί αν αυτό θα μπορέσει να το εκμεταλλευθεί.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 4 αγωνιστικές στη Σούπερ Λιγκ, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Άρης όχι μόνο επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία, αλλά επέστρεψε δυνατός με ένα ρόστερ πολύ ποιοτικό το οποίο του δίνει την προοπτική για μια σεζόν που δεν θα είναι αδιάφορη.

Αντίθετα, οι «κίτρινοι» έχουν θέσει στόχους και μάλιστα πολύ υψηλούς. Μπορεί να μην το… φωνάζει κανείς, αλλά η προοπτική της πεντάδας είναι ο διακαής πόθος για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, που αποτέλεσε την επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη για την επιστροφή του Άρη στην πρώτη κατηγορία.

Μεγάλο «όπλο» για τους Θεσσαλονικείς δεν είναι όμως μόνο το ρόστερ του, αυτό καθ’ αυτό, αφού και η έδρα του θα αποτελέσει το στοιχείο – κλειδί για τα όσα θα καταφέρει ή όχι στο τέλος της σεζόν. Αυτό φάνηκε και στο μοναδικό ματς στο «Κλ. Βικελίδης», αφού χωρίς να πιάσει σούπερ απόδοση κατέβαλε την αντίσταση του Λεβαδειακού με σκορ 2 – 0.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη βγει τα ειδικά στοιχήματα και οι αποδόσεις για την πορεία της ομάδας του Άρη και πιο συγκεκριμένα για την προοπτική να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα αήττητος στην έδρα του.

Δείτε εδώ τις αποδόσεις που αφορούν τον Άρη και την πορεία του στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x