Stoiximan Super League

Αρκάδες οι… Καμερουνέζοι

Σε καμία άλλη προσθήκη για το υπάρχον ρόστερ δεν προχωρά η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται «επενδύσεις» για την ακαδημία του συλλόγου.

Στην στελέχωση της ομάδας Νέων του συλλόγου, ώστε στο μέλλον να προκύψουν και άλλοι παίκτες που θα αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, προχωρούν οι διοικούντες τον συλλόγου.

Όλο αυτό το διάστημα περνούν από το «μικροσκόπιο» του Στάικου Βεργέτη δύο νεαροί Καμερουνέζοι, οι οποίοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στον Έλληνα τεχνικό.

Ο λόγος για τον 17χρονο εξτρέμ, Ασέν, και τον 20χρονο, Τζιμπόνα, οι οποίοι θα υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας με τους Αρκάδες και για φέτος τουλάχιστον θα αγωνίζονται με την Κ-20.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τζιμπόνα έχει σταθεί άτυχος, μία και υπέστη ρήξη μηνίσκου σε μία από τις πρώτες προπονήσεις του στην Τρίπολη.

Όμως, το γεγονός ότι σύντομα θα χειρουργηθεί και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης, δεν αποτρέπει τους Αρκάδες να τον εντάξουν στη δύναμή τους, μια και θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x