Βόλεϊ

Αρσενιάδης: «Παίξαμε καλά και είχαμε ενέργεια»

Στην καλή εμφάνιση των διεθνών και στην ενέργεια που έβγαλαν στο τάραφλεξ απέδωσε τη νίκη της Εθνικής βόλεϊ επί της Αυστρίας ο Κώστας Αρσενιάδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως φάνηκε η αξία της Αυστρίας κόντρα στη Σλοβακία και στάθηκε στην έλλειψη καλού σερβίς μετά το 2-0 σετ και στην εντυπωσιακή άμυνα και μπλοκ στο τέταρτο σετ, όπως και στη σημασία της αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στην Ολλανδία.

Αναλυτικά: «Δεν ήταν τυχαία η νίκη της Αυστρίας επί της Σλοβακίας. Παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ, είχαμε ενέργεια και προηγηθήκαμε 2-0. Μετά, έπεσε η ποιότητα στο σερβίς μας και τους επιτρέψαμε να παίξουν χωρίς λάθη και με 75% στην επίθεση.

Αν σταθεροποιήσουμε το σερβίς μας, θα πάμε πολύ καλύτερα. Στο τάι μπρέικ, παρότι φάνηκε ότι έπαιζαν καλύτερα, νικήσαμε εμείς, με εντυπωσιακές ενέργειες στην άμυνα και στο μπλοκ. Γενικά, ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι σε πολύ υψηλό επίπεδο και από τις δυο ομάδες. Την τρίτη ημέρα παίζουμε με την Ολλανδία, το φαβορί της διοργάνωσης, και θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x