Επικαιρότητα

Άρτα: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις τριών και δυο ετών

Ο 24χρονος Έλληνας είχε διαρρήξει στις 22 Μαρτίου του 2015 μια μονοκατοικία στη Γραβιά Άρτας.

Ανακάλυψαν τα στοιχεία του δράστη τριών διαρρήξεων που είχαν γίνει πριν από τρία και δυο χρόνια στην Άρτα και κοντινό χωριό, αλλά εξακολουθούν να ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες καθώς το χρονικό διάστημα που πέρασε είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Ο 24χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, είχε διαρρήξει στις 22 Μαρτίου του 2015 μια μονοκατοικία στη Γραβιά Άρτας απ’ όπου είχε κλέψει χρυσαφικά και κοσμήματα και στις 12 Ιανουαρίου του 2016 δύο διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας στην πόλη της Άρτας απ’ όπου είχε αρπάξει χρυσαφικά, κοσμήματα και χρυσές λίρες!

*** Κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ ήταν και η λεία ενός 22χρονου Έλληνα που διέρρηξε τα ξημερώματα του Σαββάτου το σπίτι μιας 50χρονης σε περιοχή του Ηρακλείου. Ωστόσο, εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ ερευνάται αν έχει «χτυπήσει» και άλλα σπίτια.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x