Ελλάδα

Προθεσμία ως τις 15/9 για τις καταθέσεις

Προθεσμία μέχρι τις 15/9 για να καταθέσουν ανωμοτί πήραν από τον αθλητικό εισαγγελέα τα 11 πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν κληθεί σαν ύποπτοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Καθυστερούν οι καταθέσεις στην υπόθεση της έρευνας περί ύπαρξης και δράσης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προθεσμία μέχρι τις 15/9 για να καταθέσουν ανωμοτί και μέσω υπομνήματος πήραν από τον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα τα 11 πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν κληθεί. Οι νομικοί εκπρόσωποι των κληθέντων ζήτησαν χρόξνο για τη σύνταξη του υπομνήματος, λόγω του μεγάλου όγκου της δικογραφίας.

Οι κληθέντες για ανωμοτί καταθέσεις είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο γ’ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο σύμβουλος της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος, ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Θόδωρος Κουρίδης, ο παράγοντας της διαιτησίας, Θανάσης Μπριάκος, το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος και οι διαιτητές Ιωαννίδης, Αμπάρκιολης και Κάμπαξης.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων θα κριθεί από τον εισαγγελέα το αν και σε ποιους πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση που ήρθε μετά από στοιχεία που συλλέχτηκαν από τον υπερ-κοριό της ΕΥΠ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x